Запис Детальніше

Вплив глюкозно-фруктозного сиропу на форми зв'язку вологи в згущеному вареному молоці

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив глюкозно-фруктозного сиропу на форми зв'язку вологи в згущеному вареному молоці
Влияние глюкозно-фруктозного сиропа на формы связи влаги в сгущенном вареном молоке
Effect of glucose-fructose syrup in the form of moisture binding in condensed milk
 
Creator Шпачук, Л. В.
Шпачук, Л. В.
Shpachuk, L.
Осьмак (Федченко), Т. Г.
Осьмак (Федченко), Т. Г.
Osmak (Fedchenko), Т.
 
Subject згущене варене молоко
сгущенное вареное молоко
boiled condensed milk
форми зв'язку вологи
формы связи влаги
moisture forms of communication
глюкозно-фруктозный сироп
глюкозно-фруктозный сироп
glucose-fructose syrup
 
Description Обгрунтована доцільність заміни цукру на глюкозно-фруктозні сиропи у виробництві згущеного вареного молока. Вивчено вплив глюкозно-фруктозного сиропу на кількість вільної і зв’язаної вологи в продукті.
Обоснована целесообразность замены сахара на глюкозно-фруктозные сиропы в производстве сгущенного вареного молока. Изучено влияние глюкозно-фруктозного сиропа на количество свободной и связанной влаги в продукте.
The expediency of replacing sugar Glucose-fructose syrup in the production of cooked condensed milk.
 
Date 2013-05-20T06:55:05Z
2013-05-20T06:55:05Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Шпачук, Л. В. Влияние глюкозно-фруктозного сиропа на формы связи влаги в сгущенном вареном молоке / Л. В. Шпачук, Т. Г. Осьмак // Пищевые инновации и биотехнологии : материалов конф. – 2013. – С. 662-665.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7862
 
Language other