Мала кількість клейковини – не проблема
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Мала кількість клейковини – не проблема
Малое количество клейковины - не проблема A small amount of gluten - no problem |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. Сильчук, Т. А. Сильчук, Т. А. Silchuk, T. Білик, О. А. Билык, Е. А. Bilyk, O. |
|
Subject |
якість клейковини
качество клейковины gluten quality суха пшенична клейковина кількість клейковини сухая пшеничная клейковина количество клейковины dry wheat gluten the amount of gluten |
|
Description |
Показано дослідження, що стосуються збільшення якості та кількості клейковини в пшеничному борошні. Встановлено, що додання 1 % сухої пшеничної клейковини, незалежно від сорту борошна, кількість сирої клейковини збільшується в середньому на 1,8%. Показано исследования, касающиеся увеличения качества и количества клейковины в пшеничной муке. Установлено, что добавление 1 % сухой пшеничной клейковины, независимо от сорта муки, количество сырой клейковины увеличивается в среднем на 1,8 %. Displaying research related to increasing the quality and quantity of gluten in wheat flour. Found that addition of 1 % of dry wheat gluten, regardless of grade flour, the amount of wet gluten increased on average by 1,8 %. |
|
Date |
2012-12-13T15:27:17Z
2012-12-13T15:27:17Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дробот, В. І. Мала кількість клейковини не проблема / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, О. А. Білик // Хранение и переработка зерна. - 2005. - № 5 (71). - С. 69-70.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4329 |
|
Language |
uk_UK
|
|