Запис Детальніше

Мала кількість клейковини – не проблема

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Мала кількість клейковини – не проблема
Малое количество клейковины - не проблема
A small amount of gluten - no problem
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А.
Silchuk, T.
Білик, О. А.
Билык, Е. А.
Bilyk, O.
 
Subject якість клейковини
качество клейковины
gluten quality
суха пшенична клейковина
кількість клейковини
сухая пшеничная клейковина
количество клейковины
dry wheat gluten
the amount of gluten
 
Description Показано дослідження, що стосуються збільшення якості та кількості клейковини в пшеничному борошні. Встановлено, що додання 1 % сухої пшеничної клейковини, незалежно від сорту борошна, кількість сирої клейковини збільшується в середньому на 1,8%.
Показано исследования, касающиеся увеличения качества и количества клейковины в пшеничной муке. Установлено, что добавление 1 % сухой пшеничной клейковины, независимо от сорта муки, количество сырой клейковины увеличивается в среднем на 1,8 %.
Displaying research related to increasing the quality and quantity of gluten in wheat flour. Found that addition of 1 % of dry wheat gluten, regardless of grade flour, the amount of wet gluten increased on average by 1,8 %.
 
Date 2012-12-13T15:27:17Z
2012-12-13T15:27:17Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Дробот, В. І. Мала кількість клейковини не проблема / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, О. А. Білик // Хранение и переработка зерна. - 2005. - № 5 (71). - С. 69-70.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4329
 
Language uk_UK