Інтенсицікація процесів харчової технології за допомогою використання ефекту радіаційного гормезису
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інтенсицікація процесів харчової технології за допомогою використання ефекту радіаційного гормезису
Интенсификация процессов пищевой технологии с помощью использования эфффекта радиационного гормезиса Intensification of process of food technology through the use of radiation hormesis effect |
|
Creator |
Жестерева, Н. А.
Жестерева, Н. А. Jestereva, N. Зоткіна, Л. В. Зоткина, Л. В. Zotkina, L. Дубовой, В. К. Дубовой, В. К. Dubovoy, V. Марценюк, Л. С. Марценюк, Л. С. Martsenyuk, L |
|
Subject |
нейтрони
гормезис радіація нейтроны гормезис радиация neutrons hormesis radiation |
|
Description |
Проаналізовано сучасні погляди на енерго-інформаційний обмін у природі. Досліджено вплив малих доз радіації на життєздатність зерен пшениці і активність хлібопекарських дріжджів. Проанализированы современные взгляды на енерго-информационный обмен в природе. Исследовано влияние малых доз радиации на жизнеспособность зерен пшеницы и активность хлебопекарных дрожжей. The modern views on energy informational exchange in nature were analized. The effect of low-dose radiation on the viability of wheat and activity of baker's yeast. |
|
Date |
2013-04-17T14:02:12Z
2013-04-17T14:02:12Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Жестерева, Н. А. Інтенсифікація процесів харчової технології за допомогою використання ефекту радіаційного гомеозису / Н. А. Жестерева, Л. В. Зоткіна, Л. С. Марценюк, В. К. Дубовий // Харчова промисловість. - К. : НУХТ, 2004. - Вип. 3. – С. 128-130.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7534 |
|
Language |
other
|
|