Запис Детальніше

Інтенсицікація процесів харчової технології за допомогою використання ефекту радіаційного гормезису

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інтенсицікація процесів харчової технології за допомогою використання ефекту радіаційного гормезису
Интенсификация процессов пищевой технологии с помощью использования эфффекта радиационного гормезиса
Intensification of process of food technology through the use of radiation hormesis effect
 
Creator Жестерева, Н. А.
Жестерева, Н. А.
Jestereva, N.
Зоткіна, Л. В.
Зоткина, Л. В.
Zotkina, L.
Дубовой, В. К.
Дубовой, В. К.
Dubovoy, V.
Марценюк, Л. С.
Марценюк, Л. С.
Martsenyuk, L
 
Subject нейтрони
гормезис
радіація
нейтроны
гормезис
радиация
neutrons
hormesis
radiation
 
Description Проаналізовано сучасні погляди на енерго-інформаційний обмін у природі. Досліджено вплив малих доз радіації на життєздатність зерен пшениці і активність хлібопекарських дріжджів.
Проанализированы современные взгляды на енерго-информационный обмен в природе. Исследовано влияние малых доз радиации на жизнеспособность зерен пшеницы и активность хлебопекарных дрожжей.
The modern views on energy informational exchange in nature were analized. The effect of low-dose radiation on the viability of wheat and activity of baker's yeast.
 
Date 2013-04-17T14:02:12Z
2013-04-17T14:02:12Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Жестерева, Н. А. Інтенсифікація процесів харчової технології за допомогою використання ефекту радіаційного гомеозису / Н. А. Жестерева, Л. В. Зоткіна, Л. С. Марценюк, В. К. Дубовий // Харчова промисловість. - К. : НУХТ, 2004. - Вип. 3. – С. 128-130.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7534
 
Language other