Інформаційна підтримка визначення оптимальної рецептури корпусу для коекструзійних продуктів шляхом комп’ютерного моделювання з додаванням квасолі або чечевиці
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інформаційна підтримка визначення оптимальної рецептури корпусу для коекструзійних продуктів шляхом комп’ютерного моделювання з додаванням квасолі або чечевиці
Информационная поддержка определения оптимальной рецептуры корпуса для коэкструзионных продуктов путем компьютерного моделирования с добавлением фасоли или чечевицы Information support to determine the optimal formulation for the case koekstruziynyh products by computer simulation with the addition of beans or lentils |
|
Creator |
Маковецька, С. В.
Сєдих, О. Л. Запотоцька, О. В. Ковбаса, В. М. Маковецкая, С. В. Седых, О. Л. Запотоцкая, Е. В. Ковбаса, В. Н. Makovetska, S. Seidykh, O. Zapototska, O. Kovbasa, V. |
|
Subject |
математичне моделювання
коекструзійні продукти квасоля чечевиця вбудований засіб Excel «Поиск решения» математическое моделирование коэкструзионные продукты фасоль чечевица встроенный инструмент Excel «Поиск решения» modeling extrusion products beans lentils a tool Excel «Search solutions» |
|
Description |
У статті було досліджено оптимальне використання рецептурних композицій корпуса для коекструзійних продукті з підвищеним вмістом білка з використанням квасолі або чечевиці. За допомогою MS Excel було розроблені рецептурні композиції з урахуванням технологічних особливостей процесу виробництва та вимог нутріціології до продуктів харчування. В статье были исследованы оптимальное использование рецептурных композиций корпуса для коэкструзионных продуктов с повышенным содержанием белка с использованием фасоли или чечевицы. С помощью MS Excel было разработаны рецептурные композиции с учетом технологических особенностей процесса производства и требований нутрициологии к продуктам питания. The paper was investigated the optimal use of prescription compositions case for koekstruziynyh products with high protein content using beans or lentils. Use MS Excel was developed prescription compositions based on the technological characteristics of the production process and requirements nutritsiolohiyi to food. |
|
Date |
2013-04-22T14:09:39Z
2013-04-22T14:09:39Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Маковецька, С. В. Інформаційна підтримка визначення оптимальної рецептури корпусу для коекструзійних продуктів шляхом комп’ютерного моделювання з додаванням квасолі або чечевиці / С. В. Маковецька, О. Л. Сєдих, О. В. Запотоцька, В. М. Ковбаса // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наукових праць. – Д. : ДонНУЕТ, 2013. – № 30. - С. 288-293.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7594 |
|
Language |
other
|
|