Бродильна активність лактозозброджувальних дріжджів у сироватко-солодовому суслі
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Бродильна активність лактозозброджувальних дріжджів у сироватко-солодовому суслі
Бродильная активность лактосбраживающих дрожжей в сывороточно-солодовом сусле Fermentation activity of lactose-fermentation yeast in whey-malt wort |
|
Creator |
Грек, О. В.
Грек, Е. В. Grek, O. Красуля, О. О. Красуля, Е. А. Krasulya, O. Тігунова, О. О. Тигонова, Е. А. Tigunova, E. |
|
Subject |
молочна сироватка
молочная сыворотка whey сироватко-солодове сусло сывороточно-солодовое сусло whey-malt wort лактозброджувальні дріжджі лактосбраживаемые дрожжи spirituous fermentation спиртове бродіння спиртовое брожение spirituous fermentation ферментація ферментация fermentation органолептична оцінка органолептическая оценка the organoleptic evaluation |
|
Description |
Експериментально досліджено основні показники бродіння сироватко-солодового сусла з використанням різних штамів лактозброджувальних дріжджів. За результатами досліджень бродильної активності різних видів лактозброджувальних мікроорганізмів у сироватко-солодовому суслі виявлено, що найбільш активно спиртове бродіння за всіма показниками проходило в суслі, ферментованому мікроорганізмами Zygosaccharomyces lactis 868-K і Saccharomyces lactis 95. Экспериментально исследованы основные показатели брожения сывороточно-солодового сусла с использованием различных штаммов лактосбраживающих дрожжей. По результатам исследований бродильной активности различных видов лактосбраживающих микроорганизмов в сывороточно-солодовом сусле выявлено, что наиболее активно спиртовое брожение по всем показателям проходило в сусле, ферментированном микроорганизмами Zygosaccharomyces lactis 868-K и Saccharomyces lactis 95. The main parameters of fermentation of whey-malt wort were investigated experimentally using different strains of lactose-fermentation yeasts. According to the research results of fermentation activity for different types of lactose-fermentation microorganisms in whey-malt wort it was found that the most active spirituous fermentation was according to all parameters in wort fermented by Zygosaccharomyces lactis 868-K and Saccharomyces lactis 95 microorganisms. |
|
Date |
2013-05-23T06:28:20Z
2013-05-23T06:28:20Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Грек, О. В. Бродильна активність лактозозброджувальних дріжджів у сироватко-солодовому суслі / О. В. Грек, О. О. Красуля, О. О. Тігунова // Biotechnologia Acta. — 2013. — V. 6, № 2. — C. 92-96.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7880 |
|
Language |
other
|
|