Запис Детальніше

Бродильна активність лактозозброджувальних дріжджів у сироватко-солодовому суслі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Бродильна активність лактозозброджувальних дріжджів у сироватко-солодовому суслі
Бродильная активность лактосбраживающих дрожжей в сывороточно-солодовом сусле
Fermentation activity of lactose-fermentation yeast in whey-malt wort
 
Creator Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
Красуля, О. О.
Красуля, Е. А.
Krasulya, O.
Тігунова, О. О.
Тигонова, Е. А.
Tigunova, E.
 
Subject молочна сироватка
молочная сыворотка
whey
сироватко-солодове сусло
сывороточно-солодовое сусло
whey-malt wort
лактозброджувальні дріжджі
лактосбраживаемые дрожжи
spirituous fermentation
спиртове бродіння
спиртовое брожение
spirituous fermentation
ферментація
ферментация
fermentation
органолептична оцінка
органолептическая оценка
the organoleptic evaluation
 
Description Експериментально досліджено основні показники бродіння сироватко-солодового сусла з використанням різних штамів лактозброджувальних дріжджів. За результатами досліджень бродильної активності різних видів лактозброджувальних мікроорганізмів у сироватко-солодовому суслі виявлено, що найбільш активно спиртове бродіння за всіма показниками проходило в суслі, ферментованому мікроорганізмами Zygosaccharomyces lactis 868-K і Saccharomyces lactis 95.

Экспериментально исследованы основные показатели брожения сывороточно-солодового сусла с использованием различных штаммов лактосбраживающих дрожжей. По результатам исследований бродильной активности различных видов лактосбраживающих микроорганизмов в сывороточно-солодовом сусле выявлено, что наиболее активно спиртовое брожение по всем показателям проходило в сусле, ферментированном микроорганизмами Zygosaccharomyces lactis 868-K и Saccharomyces lactis 95.

The main parameters of fermentation of whey-malt wort were investigated experimentally using different strains of lactose-fermentation yeasts. According to the research results of fermentation activity for different types of lactose-fermentation microorganisms in whey-malt wort it was found that the most active spirituous fermentation was according to all parameters in wort fermented by Zygosaccharomyces lactis 868-K and Saccharomyces lactis 95 microorganisms.
 
Date 2013-05-23T06:28:20Z
2013-05-23T06:28:20Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Грек, О. В. Бродильна активність лактозозброджувальних дріжджів у сироватко-солодовому суслі / О. В. Грек, О. О. Красуля, О. О. Тігунова // Biotechnologia Acta. — 2013. — V. 6, № 2. — C. 92-96.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7880
 
Language other