Запис Детальніше

Моделювання процесу адсорбції пектинових речовин шунгітом із соку столового буряка.

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Моделювання процесу адсорбції пектинових речовин шунгітом із соку столового буряка.
Моделирование процесса адсорбции пектиновых веществ шунгитом из сока столовой свеклы
Simulation of the adsorption of pectin shungite of beet juice
 
Creator Шейко, Т. В.
Мельник, Л. М.
Мельник, З. П.
Шейко, Т. В.
Мельник, Л. Н.
Мельник, З. П.
Sheiko, T.
Melnik, L.
Melnik, Z.
 
Subject адсорбція
пектинові речовини
шунгіт
сік столового буряка
адсорбция
пектиновые вещества
шунгит
сок столовой свеклы
adsorption
pectin
shungite
beet juice
 
Description Для проведення процесів адсорбування пектинових речовин шунгітом із соку столового буряка в автоматичному режимі авторами розроблено математичну модель, за допомогою якої можна розрахувати тривалість проведення процесу адсорбції до настання фазової рівноваги. Для проведения процессов адсорбирования пектиновых веществ шунгита из сока столовой свеклы в автоматическом режиме авторами разработана математическая модель, с помощью которой можно рассчитать длительность проведения процесса адсорбции до наступления фазового равновесия. To carry out the processes of adsorption of pectin shungita of beet juice in the automatic mode the authors developed a mathematical model which can be used to calculate the duration of the adsorption process until the phase equilibrium.
 
Date 2013-05-23T08:06:16Z
2013-05-23T08:06:16Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Шейко, Т. В. Моделювання процесу адсорбції пектинових речовин шунгітом із соку столового буряка / Т. В. Шейко, Л. М. Мельник, З. П. Мельник // Удосконалення процесів і обладнання – запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 10-11 квітня 2012р. - К. : НУХТ, 2012. – С. 30-31.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7887
 
Language other