Моделювання процесу адсорбції пектинових речовин шунгітом із соку столового буряка.
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Моделювання процесу адсорбції пектинових речовин шунгітом із соку столового буряка.
Моделирование процесса адсорбции пектиновых веществ шунгитом из сока столовой свеклы Simulation of the adsorption of pectin shungite of beet juice |
|
Creator |
Шейко, Т. В.
Мельник, Л. М. Мельник, З. П. Шейко, Т. В. Мельник, Л. Н. Мельник, З. П. Sheiko, T. Melnik, L. Melnik, Z. |
|
Subject |
адсорбція
пектинові речовини шунгіт сік столового буряка адсорбция пектиновые вещества шунгит сок столовой свеклы adsorption pectin shungite beet juice |
|
Description |
Для проведення процесів адсорбування пектинових речовин шунгітом із соку столового буряка в автоматичному режимі авторами розроблено математичну модель, за допомогою якої можна розрахувати тривалість проведення процесу адсорбції до настання фазової рівноваги. Для проведения процессов адсорбирования пектиновых веществ шунгита из сока столовой свеклы в автоматическом режиме авторами разработана математическая модель, с помощью которой можно рассчитать длительность проведения процесса адсорбции до наступления фазового равновесия. To carry out the processes of adsorption of pectin shungita of beet juice in the automatic mode the authors developed a mathematical model which can be used to calculate the duration of the adsorption process until the phase equilibrium.
|
|
Date |
2013-05-23T08:06:16Z
2013-05-23T08:06:16Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Шейко, Т. В. Моделювання процесу адсорбції пектинових речовин шунгітом із соку столового буряка / Т. В. Шейко, Л. М. Мельник, З. П. Мельник // Удосконалення процесів і обладнання – запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 10-11 квітня 2012р. - К. : НУХТ, 2012. – С. 30-31.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7887 |
|
Language |
other
|
|