Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на винахід № 24620)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на винахід № 24620)
Состав начинки для сухих завтраков (Декларационный патент на изобретение № 24620) A composition of a filling for dry breakfasts (Patent for inventions № 24620) |
|
Creator |
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Миронова, Н. Г. Миронова, Н. Г. Myronova, N. Дорохович, А. М. Дорохович, А. Н. Dorohovich, A. Ковалевська, Є. І. Ковалевская, Е. И. Kovalevska, E. Крапивницька, І. О. Крапивницкая, И. А. Krapivnitska, I. |
|
Subject |
пектин
сухі сніданки екструдовані продукти продукти швидкого приготування радіопротектор пектин сухие завтраки екструдированные продукты продукты быстрого приготовления радиопротектор pectin dry breakfasts extruded products products of fast preparation radioprotector |
|
Description |
Винахід належить до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості, може бути використаний при отриманні екструдованого продукту типу сухого сніданку. Склад начинки для сухих сніданків відрізняється тим, що додатково використовують пектин при наступному співвідношенні інгредієнтів, %: цукрова пудра – 48,8; кукурудзяний крохмаль – 5,9-6,9; олія рослинна – 32,2; какао-порошок – 8,8; пектин – 3,0-4,0; емульгатор – 0,3. Изобретение принадлежит к пищевой промышленности, а именно к пищеконцентратной промышленности, может использоваться при получении экструдированного продукта типа сухого завтрака. Состав начинки для сухих завтраков отличается тем, что дополнительно используют пектин при таком соотношении ингредиентов, %: сахарная пудра – 48,8; кукурузный крахмал – 5,9-6,9; масло растительное – 32,2; какао-порошок – 8,8; пектин – 3,0-4,0; эмульгатор – 0,3. The invention related to the food industry, in particular to food-concentrates industry, can be used while obtaining an extruded product lire dry-breakfast cereal. A composition of a filling for dry breakfasts differs in that contains a pectin with the following ratio of ingredient, %: sugar powder – 48,8; maize starch – 5,9-6,9; vegetable oil – 32,2; cocoa powder – 8,8; pectin – 3,0-4,0; emulsifier – 0,3.
|
|
Date |
2013-05-27T10:41:47Z
2013-05-27T10:41:47Z 1998 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Пат. 24620 А Україна, МПК A23L 1/00. Склад начинки для сухих сніданків / Ковбаса В.М., Миронова Н.Г., Дорохович А.М., Ковалевська Є.І., Крапивницька І.О.; заявник і власник патенту Укр. держ. ун-т. харч. техн. – № 97063282 ; заявл. 27.06.97 ; опубл. 04.08.98, Бюл. № 5.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7931 |
|
Language |
uk_UK
|
|