Запис Детальніше

Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на винахід № 24620)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на винахід № 24620)
Состав начинки для сухих завтраков (Декларационный патент на изобретение № 24620)
A composition of a filling for dry breakfasts (Patent for inventions № 24620)
 
Creator Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Миронова, Н. Г.
Миронова, Н. Г.
Myronova, N.
Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A.
Ковалевська, Є. І.
Ковалевская, Е. И.
Kovalevska, E.
Крапивницька, І. О.
Крапивницкая, И. А.
Krapivnitska, I.
 
Subject пектин
сухі сніданки
екструдовані продукти
продукти швидкого приготування
радіопротектор
пектин
сухие завтраки
екструдированные продукты
продукты быстрого приготовления
радиопротектор
pectin
dry breakfasts
extruded products
products of fast preparation
radioprotector
 
Description Винахід належить до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості, може бути використаний при отриманні екструдованого продукту типу сухого сніданку. Склад начинки для сухих сніданків відрізняється тим, що додатково використовують пектин при наступному співвідношенні інгредієнтів, %: цукрова пудра – 48,8; кукурудзяний крохмаль – 5,9-6,9; олія рослинна – 32,2; какао-порошок – 8,8; пектин – 3,0-4,0; емульгатор – 0,3. Изобретение принадлежит к пищевой промышленности, а именно к пищеконцентратной промышленности, может использоваться при получении экструдированного продукта типа сухого завтрака. Состав начинки для сухих завтраков отличается тем, что дополнительно используют пектин при таком соотношении ингредиентов, %: сахарная пудра – 48,8; кукурузный крахмал – 5,9-6,9; масло растительное – 32,2; какао-порошок – 8,8; пектин – 3,0-4,0; эмульгатор – 0,3. The invention related to the food industry, in particular to food-concentrates industry, can be used while obtaining an extruded product lire dry-breakfast cereal. A composition of a filling for dry breakfasts differs in that contains a pectin with the following ratio of ingredient, %: sugar powder – 48,8; maize starch – 5,9-6,9; vegetable oil – 32,2; cocoa powder – 8,8; pectin – 3,0-4,0; emulsifier – 0,3.
 
Date 2013-05-27T10:41:47Z
2013-05-27T10:41:47Z
1998
 
Type Other
 
Identifier Пат. 24620 А Україна, МПК A23L 1/00. Склад начинки для сухих сніданків / Ковбаса В.М., Миронова Н.Г., Дорохович А.М., Ковалевська Є.І., Крапивницька І.О.; заявник і власник патенту Укр. держ. ун-т. харч. техн. – № 97063282 ; заявл. 27.06.97 ; опубл. 04.08.98, Бюл. № 5.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7931
 
Language uk_UK