Запис Детальніше

Оптимізація технологічних параметрів структуроутворення желейних начинок із застосуванням овочевої сировини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація технологічних параметрів структуроутворення желейних начинок із застосуванням овочевої сировини
Оптимизация технологических параметров студнеобразования желейных начинок с применением овощного сырья
Optimization of process parameters in structure jelly fillings with using vegetable raw materials
 
Creator Йовбак, У. С.
Йовбак, У. С.
Yovbak, U.
Карпович, І. В.
Карпович, И. В.
Karpovich, I.
Крапивницька, І. О.
Крапивницкая, И. А.
Krapivnitska, I.
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
 
Subject структуроутворювачі
пектин
желейна начинка
овочева сировина
оптимізація
студнеобразователи
пектин
желейная начинка
овощное сырье
оптимизация
gelling agents
pectin
jelly filling
vegetable raw materials
optimization
 
Description Оптимізовано процес структуроутворення желейних начинок з використанням овочевої сировини. Для створення нових напівфабрикатів використано комплексні структуроутворювачі рослинного походження та досліджено їх оптимальні дозування. Визначено пружність драглеподібних систем при відповідному співвідношенні структуроутворювачів. Оптимизирован процесс структурообразования желейных начинок с использованием овощного сырья. Для создания новых полуфабрикатов использованы комплексные студнеобразователи растительного происхождения и исследованы их оптимальные дозировки. Определено упругость желеобразных систем при соответствующем соотношении студнеобразователей. Streamlined structure jelly fillings with using vegetable raw materials. To create a new semi-integrated structure-used vegetable and investigated their optimal dosage. Defined elasticity gelatinous systems with appropriate structure-ratio.
 
Date 2013-05-27T10:45:00Z
2013-05-27T10:45:00Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Йовбак, У. С. Оптимізація технологічних параметрів структуроутворення желейних начинок із застосуванням овочевої сировини / У. С. Йовбак, І. В. Карпович, І. О. Крапивницька, В. І. Оболкіна. // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 3. – С. 6 – 7.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7932
 
Language uk_UK