Оптимізація технологічних параметрів структуроутворення желейних начинок із застосуванням овочевої сировини
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оптимізація технологічних параметрів структуроутворення желейних начинок із застосуванням овочевої сировини
Оптимизация технологических параметров студнеобразования желейных начинок с применением овощного сырья Optimization of process parameters in structure jelly fillings with using vegetable raw materials |
|
Creator |
Йовбак, У. С.
Йовбак, У. С. Yovbak, U. Карпович, І. В. Карпович, И. В. Karpovich, I. Крапивницька, І. О. Крапивницкая, И. А. Krapivnitska, I. Оболкіна, В. І. Оболкина, В. И. Obolkina, V. |
|
Subject |
структуроутворювачі
пектин желейна начинка овочева сировина оптимізація студнеобразователи пектин желейная начинка овощное сырье оптимизация gelling agents pectin jelly filling vegetable raw materials optimization |
|
Description |
Оптимізовано процес структуроутворення желейних начинок з використанням овочевої сировини. Для створення нових напівфабрикатів використано комплексні структуроутворювачі рослинного походження та досліджено їх оптимальні дозування. Визначено пружність драглеподібних систем при відповідному співвідношенні структуроутворювачів. Оптимизирован процесс структурообразования желейных начинок с использованием овощного сырья. Для создания новых полуфабрикатов использованы комплексные студнеобразователи растительного происхождения и исследованы их оптимальные дозировки. Определено упругость желеобразных систем при соответствующем соотношении студнеобразователей. Streamlined structure jelly fillings with using vegetable raw materials. To create a new semi-integrated structure-used vegetable and investigated their optimal dosage. Defined elasticity gelatinous systems with appropriate structure-ratio.
|
|
Date |
2013-05-27T10:45:00Z
2013-05-27T10:45:00Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Йовбак, У. С. Оптимізація технологічних параметрів структуроутворення желейних начинок із застосуванням овочевої сировини / У. С. Йовбак, І. В. Карпович, І. О. Крапивницька, В. І. Оболкіна. // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 3. – С. 6 – 7.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7932 |
|
Language |
uk_UK
|
|