Запис Детальніше

Шляхи інтенсифікації дозрівання тіста

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шляхи інтенсифікації дозрівання тіста
Пути интенсификации созревания теста
Ways of intensifying the maturation the dough
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Тесля, О. Д.
Тесля, О. Д.
Tesla, O.
 
Subject тісто
інтенсивний заміс
двошвидкісні тістомісильні машини
якість дріжджів
ферментні препарати
тесто
интенсивный замес
двухскоростные тестомесильные машины
качество дрожжей
ферментные препараты
dough
intensive kneading
two-speed dough kneaders
quality of the yeast
enzymatic preparations
 
Description У статті викладені результати досліджень витрат питомої енергії на замішування тіста у двошвидкісних машинах. Зроблена порівняльна оцінка якості дріжджів ЗАТ "Ензим". Охарактеризовано вплив ферментних препаратів фірми "Новозайм" на перебіг процесів тістоприготування. В статье изложены результаты исследований расходов удельной энергии на замешивания теста в двухскоростных машинах. Сделана сравнительная оценка качества дрожжей ЗАО "Энзим". охарактеризованы влияние ферментных препаратов фирмы "Новозайм" на ход процессов тистоприготування. The results of investigations of expenditures of specific energy for a dough kneading in double high-speed Machines are represented in the article. The comparative appreciation of the yeast quality of ISC "Enzyme" is made. The influence of ferment preparations of the firm "Novozime" at the process of dough kneading is characterized.
 
Date 2013-05-27T10:59:44Z
2013-05-27T10:59:44Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Дробот, В. І. Шляхи інтенсифікації дозрівання тіста / В. І. Дробот, О. Д. Тесля // Наукові праці ОДАХТ. – 2007. – Вип. 30, Т. 2. – С. 170-172.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7934
 
Language uk_UK