Шляхи інтенсифікації дозрівання тіста
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Шляхи інтенсифікації дозрівання тіста
Пути интенсификации созревания теста Ways of intensifying the maturation the dough |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. Тесля, О. Д. Тесля, О. Д. Tesla, O. |
|
Subject |
тісто
інтенсивний заміс двошвидкісні тістомісильні машини якість дріжджів ферментні препарати тесто интенсивный замес двухскоростные тестомесильные машины качество дрожжей ферментные препараты dough intensive kneading two-speed dough kneaders quality of the yeast enzymatic preparations |
|
Description |
У статті викладені результати досліджень витрат питомої енергії на замішування тіста у двошвидкісних машинах. Зроблена порівняльна оцінка якості дріжджів ЗАТ "Ензим". Охарактеризовано вплив ферментних препаратів фірми "Новозайм" на перебіг процесів тістоприготування. В статье изложены результаты исследований расходов удельной энергии на замешивания теста в двухскоростных машинах. Сделана сравнительная оценка качества дрожжей ЗАО "Энзим". охарактеризованы влияние ферментных препаратов фирмы "Новозайм" на ход процессов тистоприготування. The results of investigations of expenditures of specific energy for a dough kneading in double high-speed Machines are represented in the article. The comparative appreciation of the yeast quality of ISC "Enzyme" is made. The influence of ferment preparations of the firm "Novozime" at the process of dough kneading is characterized.
|
|
Date |
2013-05-27T10:59:44Z
2013-05-27T10:59:44Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дробот, В. І. Шляхи інтенсифікації дозрівання тіста / В. І. Дробот, О. Д. Тесля // Наукові праці ОДАХТ. – 2007. – Вип. 30, Т. 2. – С. 170-172.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7934 |
|
Language |
uk_UK
|
|