Запис Детальніше

Використання овочевих каротиновмісних порошків при випіканні хлібобулочних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання овочевих каротиновмісних порошків при випіканні хлібобулочних виробів
Использование овощных каротиносодержащих порошков при выпечке хлебобулочных изделий
The use of vegetable carotene-containing powders in bakery products
 
Creator Суха, Н. А.
Суха, Н. А.
Suha, N.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
 
Subject хліб
овочеві порошки
гарбузовий порошок
соєво-морквяний порошок
хлеб
овощные порошки
тыквенный порошок
соево-морковный порошок
bread
vegetable powders
pumpkin powder
soy-carrot powder
 
Description Розглянуто можливість застосування овочевих каротиновмісних порошків з гарбуза і соєво-морквяного. Визначено їх хімічний склад. Досліджено їх вплив на показники якості тіста і готових виробів. Встановлено максимально допустимі дозування порошків - 5%. Рассмотрена возможность применения овощных каротиносодержащих порошков из тыквы и соево-морковного. Определен их химический состав. Исследовано их влияние на показатели качества теста и готовых изделий. Установлена максимально допустимая дозировка порошков – 5 %. The article deals with possibility of using vegetable carotene-containing powders of pumpkin one and soy-carrot one. Determine their chemical composition. Studied their effect on the dough quality and finished products. Established the maximum allowable dosage of powders - 5%.
 
Date 2013-05-27T11:01:01Z
2013-05-27T11:01:01Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Суха, Н. А. Використання овочевих порошків при випіканні хлібобулочних виробів / Н. А. Суха, В. І. Дробот // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2009. – № 6 (55). – С. 35-37.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7935
 
Language uk_UK