Використання овочевих каротиновмісних порошків при випіканні хлібобулочних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання овочевих каротиновмісних порошків при випіканні хлібобулочних виробів
Использование овощных каротиносодержащих порошков при выпечке хлебобулочных изделий The use of vegetable carotene-containing powders in bakery products |
|
Creator |
Суха, Н. А.
Суха, Н. А. Suha, N. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. |
|
Subject |
хліб
овочеві порошки гарбузовий порошок соєво-морквяний порошок хлеб овощные порошки тыквенный порошок соево-морковный порошок bread vegetable powders pumpkin powder soy-carrot powder |
|
Description |
Розглянуто можливість застосування овочевих каротиновмісних порошків з гарбуза і соєво-морквяного. Визначено їх хімічний склад. Досліджено їх вплив на показники якості тіста і готових виробів. Встановлено максимально допустимі дозування порошків - 5%. Рассмотрена возможность применения овощных каротиносодержащих порошков из тыквы и соево-морковного. Определен их химический состав. Исследовано их влияние на показатели качества теста и готовых изделий. Установлена максимально допустимая дозировка порошков – 5 %. The article deals with possibility of using vegetable carotene-containing powders of pumpkin one and soy-carrot one. Determine their chemical composition. Studied their effect on the dough quality and finished products. Established the maximum allowable dosage of powders - 5%.
|
|
Date |
2013-05-27T11:01:01Z
2013-05-27T11:01:01Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Суха, Н. А. Використання овочевих порошків при випіканні хлібобулочних виробів / Н. А. Суха, В. І. Дробот // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2009. – № 6 (55). – С. 35-37.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7935 |
|
Language |
uk_UK
|
|