Вивчення впливу житньо-солодового екстракту і ферментного препарату на процес черствіння пряників
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вивчення впливу житньо-солодового екстракту і ферментного препарату на процес черствіння пряників
Изучение влияния ржано-солодового экстракта и ферментного препарата на процесс черствения пряников The study of the influence of rye malt extract and enzyme preparation on the process of cakes staling |
|
Creator |
Ігнатченко, Д. Ю.
Игнатченко, Д. Ю. Ignatchenko, D. Фоменко, В. В. Фоменко, В. В. Fomenko, V. Прокопенко, А. Д. Прокопенко, А. Д. Prokopenko, A. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. |
|
Subject |
заварні пряники
житньо-солодовий екстракт ферментний препарат Новаміл крохмальна патока структура ретроградація заварные пряники ржано-солодовый экстракт ферментный препарат Новамил крахмальная патока структура ретроградация scalded cakes rye-malt extract enzyme preparation Novamil starch syrup structure retrogradation |
|
Description |
Розглянуто можливість застосування житньо-солодового екстракту (ЖСЕ) у виробництві пряників в дозуванні 20 % до маси борошна замість крохмальної патоки. А також спільного застосування ЖСЕ і ферментного препарату Новаміл 1500 МР з метою уповільнення процесів черствіння заварних пряників. Досліджено зміни в структурі крохмалю методом рентгенофазового аналізу на дифрактометрі. Доведено доцільність застосування РСЕ і ферментного препарату Новаміл 1500 МР. Рассмотрена возможность применения ржано-солодового экстракта (РСЭ) в производстве пряников в дозировке 20 % к массе муки вместо крахмальной патоки. А также совместного применения РСЭ и ферментного препарата Новамил 1500 МГ с целью замедления процессов черствения заварных пряников. Исследованы изменения в структуре крахмала методом рентгенофазового анализа на дифрактометре. Доказана целесообразность применения РСЭ и ферментного препарата Новамил 1500 МГ. The article deals with possibility of using rye malt extract (RME) in the production of cakes at a dosage of 20% by weight of flour, starch syrup instead. As well as the joint use of RME and the enzyme preparation Novamil 1500 mg, with a view to slow the staling process cakes. The changes in the structure of starch by X-ray diffract meter analysis are researched. The expediency of the use of the RME and enzyme preparation Novamil 1500 mg is proved.
|
|
Date |
2013-05-27T11:02:10Z
2013-05-27T11:02:10Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ігнатченко, Д. Ю. Вивчення впливу житньо-солодового екстракту і ферментного препарату на процес черствіння пряників / Д. Ю. Ігнатченко, В. В. Фоменко, А. Д. Прокопенко, В. І. Дробот // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. –2009. – № 6 (55). – С. 27-29.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7936 |
|
Language |
uk_UK
|
|