Водорості як джерело біологічно активних речовин
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Водорості як джерело біологічно активних речовин
Водоросли как источник биологически активных веществ Algae as a source of biologically active substances |
|
Creator |
Ситник, І. П.
Сытник, И. П. Sytnyk, I. Удворгелі, Л. І. Удворгели, Л. И. Udvorgeli, L. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. |
|
Subject |
ламінарія
цистозіра зостера фукус аскофілум ламинария цистозира зостера фукус аскофилум laminaria сystoseira eelgrass fucus askofilum |
|
Description |
Стаття дає короткий огляд корисних властивостей морських водоростей, а також теорію та практику їх застосування в хлібопекарській промисловості. Особливу увагу приділено таким водоростям, як ламінарія, цистозіра, зостера, фукус і аскофілум. Наведено рекомендації щодо їх використання в хлібопекарських виробах лікувально-профілактичного призначення. Статья дает краткий обзор полезных свойств морских водорослей, а также теорию и практику их применения в хлебопекарной промышленности. Особое внимание уделено таким водорослям, как ламинария, цистозира, зостера, фукус и аскофилум. Приведены рекомендации по их использованию в хлебопекарных изделиях лечебно-профилактического назначения. The article gives a brief overview of useful properties of algae, as well as the theory and practice of their use in the baking industry. Particular attention is given to such algae as kelp, cystoseira, eelgrass, fucus and askofilum. The text gives recommendations for their use in baked goods therapeutic and prophylactic purposes.
|
|
Date |
2013-05-27T11:03:18Z
2013-05-27T11:03:18Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ситник, І. П. Водорості як джерело біологічно активних речовин / І. П. Ситник, Л. І. Удворгелі, В. І. Дробот // Хранение и переработка зерна. – 2009. – № 7(121). – С. 61-62.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7937 |
|
Language |
uk_UK
|
|