Запис Детальніше

Водорості як джерело біологічно активних речовин

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Водорості як джерело біологічно активних речовин
Водоросли как источник биологически активных веществ
Algae as a source of biologically active substances
 
Creator Ситник, І. П.
Сытник, И. П.
Sytnyk, I.
Удворгелі, Л. І.
Удворгели, Л. И.
Udvorgeli, L.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
 
Subject ламінарія
цистозіра
зостера
фукус
аскофілум
ламинария
цистозира
зостера
фукус
аскофилум
laminaria
сystoseira
eelgrass
fucus
askofilum
 
Description Стаття дає короткий огляд корисних властивостей морських водоростей, а також теорію та практику їх застосування в хлібопекарській промисловості. Особливу увагу приділено таким водоростям, як ламінарія, цистозіра, зостера, фукус і аскофілум. Наведено рекомендації щодо їх використання в хлібопекарських виробах лікувально-профілактичного призначення. Статья дает краткий обзор полезных свойств морских водорослей, а также теорию и практику их применения в хлебопекарной промышленности. Особое внимание уделено таким водорослям, как ламинария, цистозира, зостера, фукус и аскофилум. Приведены рекомендации по их использованию в хлебопекарных изделиях лечебно-профилактического назначения. The article gives a brief overview of useful properties of algae, as well as the theory and practice of their use in the baking industry. Particular attention is given to such algae as kelp, cystoseira, eelgrass, fucus and askofilum. The text gives recommendations for their use in baked goods therapeutic and prophylactic purposes.
 
Date 2013-05-27T11:03:18Z
2013-05-27T11:03:18Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Ситник, І. П. Водорості як джерело біологічно активних речовин / І. П. Ситник, Л. І. Удворгелі, В. І. Дробот // Хранение и переработка зерна. – 2009. – № 7(121). – С. 61-62.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7937
 
Language uk_UK