Спосіб підготовки зерна для оздоровчих продуктів (Деклараційний патент на винахід № 43238)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб підготовки зерна для оздоровчих продуктів (Деклараційний патент на винахід № 43238)
Способ подготовки зерна для оздоровительных продуктов (Декларационный патент на изобретение № 43238) Method of preparation of grain for health products (Patent for inventions № 43238) |
|
Creator |
Гулий, І. С.
Гулый, И. С. Gulyy, I. Українець, А. І. Украинец, А. И. Ukrainets, A. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Федоренченко, Л. О. Федоренченко, Л. А. Fedorenchenko, L. Романовська, Т. І. Романовская, Т. И. Romanovska, T. Зарічанська, О. П. Заричанская, О. П. Zarichanska, O. Терлецька, В. А. Терлецкая, В. А. Terletska, V. Бажай, С. А. Бажай, С. А. Bazhay, S. |
|
Subject |
оздоровчі продукти
пророщення зерна харчова промисловість солод оздоровительные продукты проращивание зерна пищевая промышленность солод health-improving foodstuffs grain couching food industry malt |
|
Description |
Винахід належить до харчової та переробної промисловості. Спосіб підготовки зерна для оздоровчих продуктів включає очищення, сортування, миття, замочування, дезінфекцію і пророщування зерна, причому, пророщування зерна проводять від прокльовування паростка до розміру корінця паростка 0,4-0,6 довжини зерна і пророщене зерно пастеризують. Изобретение относится к пищевой и перерабатывающей промышленности. Способ подготовки зерна для оздоровительных продуктов включает очистку, сортировку, промывание, замачивание, дезинфекцию и проращивание зерна, причем проращивание зерна проводят от проклевывания ростка до размера корешка ростка 0,4-0,6 длины зерна и проращенное зерно пастеризуют. The invention relates to food and processing industry. A process for grain preparation for health-improving foodstuffs involves dehulling, sorting, washing, soaking, disinfection and grain couching. Grain couching is carried out beginning from sprout emergence to rootlet size of 0,4-0,6 of grain length, and sprouted grain is pasteurized.
|
|
Date |
2013-05-28T06:47:59Z
2013-05-28T06:47:59Z 2001 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Пат. 43238 А Україна, МПК A23L 1/185, С12С 1/02. Спосіб підготовки зерна для оздоровчих продуктів / Гулий І. С., Українець А. І., Ковбаса В. М., Федоренченко Л. О., Романовська Т. І., Зарічанська О. П., Терлецька В. А., Бажай С. А.; заявник і власник патенту Укр. держ. ун-т. харч. техн. – № 2001042775 ; заявл. 24.04.2001 ; опубл. 15.11.2001, Бюл. № 10.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7981 |
|
Language |
uk_UK
|
|