Спосіб виробництва хліба (Патент на винахід № 24618)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва хліба (Патент на винахід № 24618)
Способ производства хлеба (Патент на изобретение № 24618) Method for bread production (Patent for inventions № 24618) |
|
Creator |
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Кобилінська, О. В. Кобылинская, Е. В. Kobilinska, O. Оліфіренко, В. М. Олифиренко, В. Н. Olifirenko, V. Баглюк, С. В. Баглюк, С. В. Baglyuk, S. Лазаренко, М. В. Лазаренко, Н. В. Lazarenko, M. |
|
Subject |
крохмаль екструдований
хліб пшеничний борошно з низьким вмістом клейковини харчова добавка крахмал экструдированный пшеничный хлеб мука с низким содержанием клейковины пищевая добавка extruded starch wheat bread flour with low gluten content food additive |
|
Description |
Спосіб виробництва хліба, включає підготовку сировини з внесенням поліпшуючої добавки, заміс тіста, бродіння, вистоювання, випікання, відрізняється тим, що при підготовці сировини в якості поліпшуючої добавки використовують екструдований пшеничний крохмаль в кількості 0,5-1,5%, а бродіння проводять на протязі 2,5-3,0 год. Способ производства хлеба, включающий подготовку сырья с внесением улучшающей добавки, замес теста, брожение, расстойку, выпечку, отличающийся тем, что при подготовке сырья в качестве улучшающей добавки используют экструзионный пшеничный крахмал в количестве 0,5-1,5%, а брожение проводят в течение 2,5-3,0 часов. Method for bread production includes preparation of raw materials with improver additive, dough kneading, fermentation, proofing, baking, difference is than in the preparation of raw materials. Extruded wheat starch is used as food additive in the amount of 0,5-1,5 %, and fermentation is carried out for 2.5-3.0 hours.
|
|
Date |
2013-05-28T06:50:11Z
2013-05-28T06:50:11Z 1998 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Пат. 24618 А Україна, МПК A21D 2/18. Спосіб виробництва хліба / Ковбаса В. М., Кобилінська О. В., Оліфіренко В. М., Баглюк С. В., Лазаренко М. В.; заявник і власник патенту Укр. держ. ун-т. харч. техн. – № 97063279 ; заявл. 27.06.97 ; опубл. 04.08.98, Бюл. № 5.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7982 |
|
Language |
uk_UK
|
|