Запис Детальніше

Спосіб виробництва хліба (Патент на винахід № 24618)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва хліба (Патент на винахід № 24618)
Способ производства хлеба (Патент на изобретение № 24618)
Method for bread production (Patent for inventions № 24618)
 
Creator Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Кобилінська, О. В.
Кобылинская, Е. В.
Kobilinska, O.
Оліфіренко, В. М.
Олифиренко, В. Н.
Olifirenko, V.
Баглюк, С. В.
Баглюк, С. В.
Baglyuk, S.
Лазаренко, М. В.
Лазаренко, Н. В.
Lazarenko, M.
 
Subject крохмаль екструдований
хліб пшеничний
борошно з низьким вмістом клейковини
харчова добавка
крахмал экструдированный
пшеничный хлеб
мука с низким содержанием клейковины
пищевая добавка
extruded starch
wheat bread
flour with low gluten content
food additive
 
Description Спосіб виробництва хліба, включає підготовку сировини з внесенням поліпшуючої добавки, заміс тіста, бродіння, вистоювання, випікання, відрізняється тим, що при підготовці сировини в якості поліпшуючої добавки використовують екструдований пшеничний крохмаль в кількості 0,5-1,5%, а бродіння проводять на протязі 2,5-3,0 год. Способ производства хлеба, включающий подготовку сырья с внесением улучшающей добавки, замес теста, брожение, расстойку, выпечку, отличающийся тем, что при подготовке сырья в качестве улучшающей добавки используют экструзионный пшеничный крахмал в количестве 0,5-1,5%, а брожение проводят в течение 2,5-3,0 часов. Method for bread production includes preparation of raw materials with improver additive, dough kneading, fermentation, proofing, baking, difference is than in the preparation of raw materials. Extruded wheat starch is used as food additive in the amount of 0,5-1,5 %, and fermentation is carried out for 2.5-3.0 hours.
 
Date 2013-05-28T06:50:11Z
2013-05-28T06:50:11Z
1998
 
Type Other
 
Identifier Пат. 24618 А Україна, МПК A21D 2/18. Спосіб виробництва хліба / Ковбаса В. М., Кобилінська О. В., Оліфіренко В. М., Баглюк С. В., Лазаренко М. В.; заявник і власник патенту Укр. держ. ун-т. харч. техн. – № 97063279 ; заявл. 27.06.97 ; опубл. 04.08.98, Бюл. № 5.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7982
 
Language uk_UK