Запис Детальніше

Розширення сировинної бази для виробництва морозива різних груп

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розширення сировинної бази для виробництва морозива різних груп
Расширение сырьевой базы для производства мороженого различных групп
Expansion a raw materials base for the production of ice cream different groups
 
Creator Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е.
Polischuk, G. E.
Рибак, О. М.
Рыбак, А. Н.
Rybak, O.
Гулак, О. В.
Гулак, Е. В.
Gulak, O.
Згурський, А. В.
Згурский, А. В.
Zgurskiy, A.
Мацько, Л. М.
Мацько, Л. М.
Matsko, L.
 
Subject морозиво
мороженое
ice cream
рослинна сировина
растительное сырье
raw materials
стабілізація
стабилизация
stabilization
 
Description Розроблено технологію морозива зі зниженим вмістом стабілізаторів.

Разработана технология мороженого с пониженным содержанием стабилизаторов.

Been developed a technology by ice cream with low content stabilizers.
 
Publisher НУХТ
 
Date 2013-05-28T07:17:07Z
2013-05-28T07:17:07Z
2010
 
Type Other
 
Identifier Поліщук, Г. Є. Розширення сировинної бази для виробництва морозива різних груп / Г. Є. Поліщук, О. М. Рибак, О. В. Гулак, А. В. Згурський, Л. М. Мацько // Новітні технології обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи. Тези доп. та матер. міжнар. наук.-практ. конф., 27 – 28 вересня 2010 р. – К.: НУХТ, 2010. – Ч. 2. - С. 28
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7984
 
Language uk_UK