Розширення сировинної бази для виробництва морозива різних груп
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розширення сировинної бази для виробництва морозива різних груп
Расширение сырьевой базы для производства мороженого различных групп Expansion a raw materials base for the production of ice cream different groups |
|
Creator |
Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е. Polischuk, G. E. Рибак, О. М. Рыбак, А. Н. Rybak, O. Гулак, О. В. Гулак, Е. В. Gulak, O. Згурський, А. В. Згурский, А. В. Zgurskiy, A. Мацько, Л. М. Мацько, Л. М. Matsko, L. |
|
Subject |
морозиво
мороженое ice cream рослинна сировина растительное сырье raw materials стабілізація стабилизация stabilization |
|
Description |
Розроблено технологію морозива зі зниженим вмістом стабілізаторів. Разработана технология мороженого с пониженным содержанием стабилизаторов. Been developed a technology by ice cream with low content stabilizers. |
|
Publisher |
НУХТ
|
|
Date |
2013-05-28T07:17:07Z
2013-05-28T07:17:07Z 2010 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Поліщук, Г. Є. Розширення сировинної бази для виробництва морозива різних груп / Г. Є. Поліщук, О. М. Рибак, О. В. Гулак, А. В. Згурський, Л. М. Мацько // Новітні технології обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи. Тези доп. та матер. міжнар. наук.-практ. конф., 27 – 28 вересня 2010 р. – К.: НУХТ, 2010. – Ч. 2. - С. 28
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7984 |
|
Language |
uk_UK
|
|