Запис Детальніше

Пюре з яблук як технологічно функціональний інгредієнт для виробництва морозива яблучного та щербету

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пюре з яблук як технологічно функціональний інгредієнт для виробництва морозива яблучного та щербету
Пюре из яблок как технологически функциональный ингредиент для производства мороженого яблочного и шербета
Apple puree as technologically functional ingredient for the production apple ice cream and apple sherbet
 
Creator Мацько, Л. М.
Мацько, Л. М.
Matsko, L.
 
Subject морозиво
мороженое
ice cream
розрахунки
расчеты
calculations
 
Description Пюре з яблук як технологічно функціональний інгредієнт для виробництва морозива.

Пюре из яблок как технологически функциональный ингредиент для производства мороженого.

Apple puree as technologically functional ingredient for the production ice cream.
 
Date 2013-05-28T07:28:14Z
2013-05-28T07:28:14Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Мацько, Л. М. Пюре з яблук як технологічно функціональний інгредієнт для виробництва морозива яблучного та щербету / Л. М. Мацько // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 78-ї наук. конф. молодих учених, апірантів і студентів, 2–3 квітня 2012 р. : тези доповідей. - 2012. – Ч. І. – С. 242-243
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7986
 
Language uk_UK