Пюре з яблук як технологічно функціональний інгредієнт для виробництва морозива яблучного та щербету
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Пюре з яблук як технологічно функціональний інгредієнт для виробництва морозива яблучного та щербету
Пюре из яблок как технологически функциональный ингредиент для производства мороженого яблочного и шербета Apple puree as technologically functional ingredient for the production apple ice cream and apple sherbet |
|
Creator |
Мацько, Л. М.
Мацько, Л. М. Matsko, L. |
|
Subject |
морозиво
мороженое ice cream розрахунки расчеты calculations |
|
Description |
Пюре з яблук як технологічно функціональний інгредієнт для виробництва морозива. Пюре из яблок как технологически функциональный ингредиент для производства мороженого. Apple puree as technologically functional ingredient for the production ice cream. |
|
Date |
2013-05-28T07:28:14Z
2013-05-28T07:28:14Z 2012 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Мацько, Л. М. Пюре з яблук як технологічно функціональний інгредієнт для виробництва морозива яблучного та щербету / Л. М. Мацько // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 78-ї наук. конф. молодих учених, апірантів і студентів, 2–3 квітня 2012 р. : тези доповідей. - 2012. – Ч. І. – С. 242-243
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7986 |
|
Language |
uk_UK
|
|