Удосокналення технології морозива «Прохолода»
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосокналення технології морозива «Прохолода»
Совершенствование технологии мороженого «Прохолода» Improvement of technology ice cream «Proholoda» |
|
Creator |
Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е. Polischuk, G. E. Мацько, Л. М. Мацько, Л. М. Matsko, L. Гулак, О. В. Гулак, Е. В. Gulak, O. |
|
Subject |
морозиво
мороженое ice cream рослинна сировина растительное сырье raw materials стабілізація стабилизация stabilization яблучне пюре яблочное пюре apple puree |
|
Description |
Доведено доцільність комбінування різних способів деструкції протопектину яблучного пюре. Доказана целесообразность комбинирования различных способов деструкции протопектина яблочного пюре. We proved the feasibility of combining different methods of protopectin apple puree destruction. |
|
Date |
2013-05-28T07:35:41Z
2013-05-28T07:35:41Z 2011 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Поліщук, Г. Є. Удосокналення технології морозива «Прохолода» / Г. Є. Поліщук, Л. М. Мацько, О. В. Гулак // Сучасні технології та обладнання харчових виробництв : тези доп. та матер. міжнар. наук.- техн. конф., 29 – 30 вересня 2011 р. – Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2011. – С. 110
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7988 |
|
Language |
uk_UK
|
|