Запис Детальніше

Удосокналення технології морозива «Прохолода»

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосокналення технології морозива «Прохолода»
Совершенствование технологии мороженого «Прохолода»
Improvement of technology ice cream «Proholoda»
 
Creator Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е.
Polischuk, G. E.
Мацько, Л. М.
Мацько, Л. М.
Matsko, L.
Гулак, О. В.
Гулак, Е. В.
Gulak, O.
 
Subject морозиво
мороженое
ice cream
рослинна сировина
растительное сырье
raw materials
стабілізація
стабилизация
stabilization
яблучне пюре
яблочное пюре
apple puree
 
Description Доведено доцільність комбінування різних способів деструкції протопектину яблучного пюре.

Доказана целесообразность комбинирования различных способов деструкции протопектина яблочного пюре.

We proved the feasibility of combining different methods of protopectin apple puree destruction.
 
Date 2013-05-28T07:35:41Z
2013-05-28T07:35:41Z
2011
 
Type Thesis
 
Identifier Поліщук, Г. Є. Удосокналення технології морозива «Прохолода» / Г. Є. Поліщук, Л. М. Мацько, О. В. Гулак // Сучасні технології та обладнання харчових виробництв : тези доп. та матер. міжнар. наук.- техн. конф., 29 – 30 вересня 2011 р. – Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2011. – С. 110
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7988
 
Language uk_UK