Запис Детальніше

Дослідження впливу житньо-солодового екстракту і ферментного препарату на процес черствіння сирцевих пряників

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу житньо-солодового екстракту і ферментного препарату на процес черствіння сирцевих пряників
Изучение влияния ржано-солодового экстракта и ферментного препарата на процесс черствения пряников
The influence of rye-malt extract and enzyme on the staling process of raw cakes
 
Creator Ігнатченко, Д. Ю.
Игнатченко, Д. Ю.
Ignatchenko, D.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Фоменко, В. В.
Фоменко, В. В.
Fomenko, V.
Прокопенко, А. Д.
Прокопенко, А. Д.
Prokopenko, A.
 
Subject сирцеві пряники
житньо-солодовий екстракт
ферментний препарат
черствіння
крохмаль
структура
ретроградація
сырцовые пряники
ржано-солодовый экстракт
ферментный препарат
черствение
крахмал
структура
ретроградация
raw cakes
rye-malt extract
enzymatic agent
staling
starch
structure
retrogradation
 
Description Досліджено вплив житньо-солодового екстракту та одночасного введення в рецептуру житньо-солодового екстракту та ферментного препарату Новаміл 1500 МГ на процес черствіння (висихання) сирцевих пряників при їх зберіганні. Встановлено, що використання житньо-солодового екстракту замість інвертного сиропу та
одночасне використання житньо-солодового екстракту і ферментного препарату значно сповільнює процес черствіння сирцевих
пряників, що дозволяє подовжити термін їх зберігання до 40-45 діб. Исследовано влияние ржано-солодового экстракта и одновременного введения в рецептуру ржано-солодового экстракта и ферментного препарата Новамил 1500 МГ на процесс очерствение (высыхания) сырцовых пряников при их хранении. Установлено, что использование ржано-солодового экстракта вместо инвертного сиропа и одновременное использование ржано-солодового экстракта и ферментного препарата значительно замедляет процесс очерствение сырцовых пряников, что позволяет продлить срок их хранения до 40-45 суток. Influence of a rye malt extract and fermental drug Novamil 1500
MG on process of staling of crude gingerbreads is investigated. It is established,
that use of a rye malt extract and fermental drug Novamil
1500 MG instead of invert syrup considerably slows down process of
staling of crude gingerbreads that allows to prolong the term of their storage
till 40-45 days.
 
Date 2013-05-28T07:39:54Z
2013-05-28T07:39:54Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Ігнатченко, Д. Ю. Дослідження впливу житньо-солодового екстракту і ферментного препарату на процес черствіння сирцевих пряників / Д. Ю. Ігнатченко, В. І. Дробот, В. В. Фоменко, А. Д. Прокопенко // Харчова наука і технологія. – 2010. – №1 (10). – С. 26-28.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7991
 
Language uk_UK