Дослідження впливу житньо-солодового екстракту і ферментного препарату на процес черствіння сирцевих пряників
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу житньо-солодового екстракту і ферментного препарату на процес черствіння сирцевих пряників
Изучение влияния ржано-солодового экстракта и ферментного препарата на процесс черствения пряников The influence of rye-malt extract and enzyme on the staling process of raw cakes |
|
Creator |
Ігнатченко, Д. Ю.
Игнатченко, Д. Ю. Ignatchenko, D. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. Фоменко, В. В. Фоменко, В. В. Fomenko, V. Прокопенко, А. Д. Прокопенко, А. Д. Prokopenko, A. |
|
Subject |
сирцеві пряники
житньо-солодовий екстракт ферментний препарат черствіння крохмаль структура ретроградація сырцовые пряники ржано-солодовый экстракт ферментный препарат черствение крахмал структура ретроградация raw cakes rye-malt extract enzymatic agent staling starch structure retrogradation |
|
Description |
Досліджено вплив житньо-солодового екстракту та одночасного введення в рецептуру житньо-солодового екстракту та ферментного препарату Новаміл 1500 МГ на процес черствіння (висихання) сирцевих пряників при їх зберіганні. Встановлено, що використання житньо-солодового екстракту замість інвертного сиропу та одночасне використання житньо-солодового екстракту і ферментного препарату значно сповільнює процес черствіння сирцевих пряників, що дозволяє подовжити термін їх зберігання до 40-45 діб. Исследовано влияние ржано-солодового экстракта и одновременного введения в рецептуру ржано-солодового экстракта и ферментного препарата Новамил 1500 МГ на процесс очерствение (высыхания) сырцовых пряников при их хранении. Установлено, что использование ржано-солодового экстракта вместо инвертного сиропа и одновременное использование ржано-солодового экстракта и ферментного препарата значительно замедляет процесс очерствение сырцовых пряников, что позволяет продлить срок их хранения до 40-45 суток. Influence of a rye malt extract and fermental drug Novamil 1500 MG on process of staling of crude gingerbreads is investigated. It is established, that use of a rye malt extract and fermental drug Novamil 1500 MG instead of invert syrup considerably slows down process of staling of crude gingerbreads that allows to prolong the term of their storage till 40-45 days. |
|
Date |
2013-05-28T07:39:54Z
2013-05-28T07:39:54Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ігнатченко, Д. Ю. Дослідження впливу житньо-солодового екстракту і ферментного препарату на процес черствіння сирцевих пряників / Д. Ю. Ігнатченко, В. І. Дробот, В. В. Фоменко, А. Д. Прокопенко // Харчова наука і технологія. – 2010. – №1 (10). – С. 26-28.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7991 |
|
Language |
uk_UK
|
|