Пектиновмісні порошки
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Пектиновмісні порошки
Пектиносодержащие порошки Pectin-contain powders |
|
Creator |
Удворгелі, Л. І.
Удворгели, Л. И. Udvorgeli, L. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. |
|
Subject |
хліб
харчові волокна овочеві пектиновмісні порошки яблучний порошок буряковий порошок хлеб пищевые волокна овощные пектиносодержащие порошки яблочный порошок свекольный порошок bread dietary fiber vegetable pectin-contain powder apple powder beet powder |
|
Description |
У статті розглядається можливість застосування в хлібопеченні овочевих порошків з високим вмістом харчових волокон. Досліджено вплив яблучного й бурякового порошку на основні показники технологічного процесу і якість хліба. Встановлено оптимальне дозування пектиновмісних порошків - 3% до маси борошна. В статье рассматривается возможность применения в хлебопечении овощных порошков с высоким содержанием пищевых волокон. Исследовано влияние яблочного и свекольного порошка на основные показатели технологического процесса и качество хлеба. Установлена оптимальная дозировка пектиносодержащих порошков – 3 % к массе муки. The paper is concerned with possibility of use in baking vegetable powders are high in dietary fiber. The effect of the apple and beet powder on the basic parameters of the process and the quality of bread are presented. The optimum dosages of pectin powder - 3% by weight of the flour are established.
|
|
Date |
2013-05-28T07:26:47Z
2013-05-28T07:26:47Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Удворгелі, Л. І. Пектиновмісні порошки / Л. І. Удворгелі, В. І. Дробот // Харчова і переробна промисловість. – 2004. – № 1. – С. 22-23.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7985 |
|
Language |
uk_UK
|
|