Запис Детальніше

Пектиновмісні порошки

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пектиновмісні порошки
Пектиносодержащие порошки
Pectin-contain powders
 
Creator Удворгелі, Л. І.
Удворгели, Л. И.
Udvorgeli, L.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
 
Subject хліб
харчові волокна
овочеві пектиновмісні порошки
яблучний порошок
буряковий порошок
хлеб
пищевые волокна
овощные пектиносодержащие порошки
яблочный порошок
свекольный порошок
bread
dietary fiber
vegetable pectin-contain powder
apple powder
beet powder
 
Description У статті розглядається можливість застосування в хлібопеченні овочевих порошків з високим вмістом харчових волокон. Досліджено вплив яблучного й бурякового порошку на основні показники технологічного процесу і якість хліба. Встановлено оптимальне дозування пектиновмісних порошків - 3% до маси борошна. В статье рассматривается возможность применения в хлебопечении овощных порошков с высоким содержанием пищевых волокон. Исследовано влияние яблочного и свекольного порошка на основные показатели технологического процесса и качество хлеба. Установлена оптимальная дозировка пектиносодержащих порошков – 3 % к массе муки. The paper is concerned with possibility of use in baking vegetable powders are high in dietary fiber. The effect of the apple and beet powder on the basic parameters of the process and the quality of bread are presented. The optimum dosages of pectin powder - 3% by weight of the flour are established.
 
Date 2013-05-28T07:26:47Z
2013-05-28T07:26:47Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Удворгелі, Л. І. Пектиновмісні порошки / Л. І. Удворгелі, В. І. Дробот // Харчова і переробна промисловість. – 2004. – № 1. – С. 22-23.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7985
 
Language uk_UK