Дослідження впливу солодового борошна з голозерного вівса на споживчі властивості здобного печива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу солодового борошна з голозерного вівса на споживчі властивості здобного печива
Исследование влияния солодовой муки с голозерного овса на потребительские свойства сдобного печенья The influence of malt flour with oat naked consumer properties butter cookies |
|
Creator |
Скрипко, А. П.
Скрипко, А. П. Skrypko, A. Оболкіна, В. І. Оболкина, В. И. Obolkina, V. Ємельянова, Н. О. Емельянова, Н. А. Yemelyanova, N. Кияниця, С. Г. Кияница, С. Г. Kyianytsia, S. |
|
Subject |
борошно пшеничне
борошно з неферментованого вівсяного солоду вівсяне борошно мука пшеничная мука из неферментированного овсяного солода овсяная мука wheat flour unfermented flour with oat malt oatmeal |
|
Description |
Удосконалення технології здобного печива з підвищеним вмістом незамінних амінокислот, макро- та мікронутрієнтів, інших біологічно-активних компонентів. Додавання солодового борошна сприятиме накопиченню мальтози і глюкози завдяки гідролізу крохмалю під дією амілолітичних ферментів, що дозволяє зменшити вміст цукру в борошняних кондитерських виробах. Совершенствование технологии сдобного печенья с повышенным содержанием незаменимых аминокислот, макро- и микронутриентов, других биологически активных компонентов. Добавление солодовой муки способствовать накоплению мальтозы и глюкозы благодаря гидролизу крахмала под действием амилолитических ферментов, что позволяет уменьшить содержание сахара в мучных кондитерских изделиях. Improving technology butter cookie with a high content of essential amino acids, macro-and micronutrients and other bioactive components. Adding malt flour contribute to the accumulation of maltose and glucose through hydrolysis of starch under the action of amylolytic enzymes, which can reduce the sugar content in pastry products.
|
|
Date |
2013-05-28T06:38:04Z
2013-05-28T06:38:04Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Скрипко, А. П. Дослідження впливу солодового борошна з голозерного вівса на споживчі властивості здобного печива / А. П. Скрипко, В. І. Оболкіна, Н. О. Ємільянова, С. Г. Кияниця // Обладнання та технології харчових виробництв: темат. зб. наук. пр. / Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. –2013. –Вип. 30. – С.162-167.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7976 |
|
Language |
uk_UK
|
|