Технологическая оценка вторичных продуктов виноделия с целью использования для повышения потребительских свойств кондитерских изделий
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологическая оценка вторичных продуктов виноделия с целью использования для повышения потребительских свойств кондитерских изделий
Технологічна оцінка вторинних продуктів виноробства з метою використання для підвищення споживчих властивостей кондитерських виробів Technological evaluation of the secondary wine products to be used for improving the consumer properties of confectionery |
|
Creator |
Калиновская, Т. В.
Каліновська, Т. В. Kalinovska, T. Оболкина, В. И. Оболкіна, В. І. Obolkina, V. Крапивницкая, И. А. Крапивницька, І. О. Krapivnitska, I. Кияница, С. Г. Кияниця, С. Г. Kyianytsia, S. |
|
Subject |
виноградные выжимки
помадно-кремовые массы порошок из выжимок винограда пектиновые вещества дубильные вещества виноградні вичавки помадно-кремові маси порошок з вичавок винограду пектинові речовини дубильні речовини grape marc fondant-cream mass powder with grape marc pectin tannins |
|
Description |
Порошок из виноградных выжимок имеет повышенную влагоудерживающую способность, благодаря содержанию клетчатки и пектиновых веществ. Внесение порошка во время приготовления конфетной массы способствовало закреплению свободной влаги дисперсионной среды и улучшало структурные свойства конфетной массы. Порошок з виноградних вичавок має підвищену вологоутримуючу здатність, завдяки вмісту клітковини та пектинових речовин. Внесення порошку під час приготування цукеркової маси сприяло зв’язуванню вільної вологи дисперсійного середовища та поліпшувало структурні властивості цукеркової маси. Powder from grape pomace has a high water-retaining capacity, thanks to fiber and pectin. Adding powder when cooking candy masses helped bind free water dispersion medium and improved structural properties candy mass.
|
|
Date |
2013-05-28T06:34:08Z
2013-05-28T06:34:08Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Калиновская, Т. В. Технологическая оценка вторичных продуктов виноделия с целью использования для повышения потребительских свойств кондитерских изделий / Т. В. Калиновская, В. И. Оболкина, И. А. Крапивницька, С. Г. Кияница // Материалы Девятой международной конференции «Кондитерские изделия ХХI века», Москва, 26 – 28 февраля, 2013 г. С. 102-104.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7975 |
|
Language |
other
|
|