Запис Детальніше

Використання овочевих соків для створення оздоблювальних драглеподібних напівфабрикатів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання овочевих соків для створення оздоблювальних драглеподібних напівфабрикатів
Использование овощных соков для создания отделочных желеобразных полуфабрикатов
Use vegetable juices to create decorative semi-gelatinous
 
Creator Йовбак, У. С.
Йовбак, У. С.
Yovbak, U.
Цегельник, Ю. В.
Цегельник, Ю. В.
Tsegelnyk, Y.
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
Кияниця, С. Г.
Кияница, С. Г.
Kyianytsia, S.
 
Subject буферні солі
пектин
овочевий сік
кислотний гідроліз
желейна структура
буферные соли
пектин
овощной сок
кислотный гидролиз
желейная структура
buffer salts
pectin
vegetable juice
acid hydrolysis
gel structure
 
Description Кондитерські вироби з желейною структурою користуються великим попитом у споживачів. З ціллю розширення асортименту мармеладу і збільшення його харчової цінності запропоновано використання овочевої та фруктово-овочевої сировини. Досліджено механізм структуроутворення різних структуроутворювачів при виготовлення желейних структур на основі рослинної сировини. Кондитерские изделия с желейной структурой пользуются большим спросом у потребителей. С целью расширения ассортимента мармелада и увеличения его пищевой ценности предложено использование овощного и фруктово-овощного сырья. Исследован механизм студнеобразования различных студнеобразователей при изготовлении желейных структур на основе растительного сырья. Confectionery jelly structure with high demand from consumers. With the aim of expanding the range of marmalade and increase its nutritional value is proposed to use vegetable and fruit raw materials. The mechanism of structure formation in different structure-making jelly structures based on vegetable raw materials.
 
Date 2013-05-28T06:30:38Z
2013-05-28T06:30:38Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Йовбак, У. С. Використання овочевих соків для створення оздоблювальних драглеподібних напівфабрикатів / У. С. Йовбак, Ю. В. Цегельник, В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця // Нові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 79-а Міжнародна наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 15—16 квітня 2013 р. — Ч. І. — С. 178–179.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7974
 
Language uk_UK