Використання овочевих соків для створення оздоблювальних драглеподібних напівфабрикатів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання овочевих соків для створення оздоблювальних драглеподібних напівфабрикатів
Использование овощных соков для создания отделочных желеобразных полуфабрикатов Use vegetable juices to create decorative semi-gelatinous |
|
Creator |
Йовбак, У. С.
Йовбак, У. С. Yovbak, U. Цегельник, Ю. В. Цегельник, Ю. В. Tsegelnyk, Y. Оболкіна, В. І. Оболкина, В. И. Obolkina, V. Кияниця, С. Г. Кияница, С. Г. Kyianytsia, S. |
|
Subject |
буферні солі
пектин овочевий сік кислотний гідроліз желейна структура буферные соли пектин овощной сок кислотный гидролиз желейная структура buffer salts pectin vegetable juice acid hydrolysis gel structure |
|
Description |
Кондитерські вироби з желейною структурою користуються великим попитом у споживачів. З ціллю розширення асортименту мармеладу і збільшення його харчової цінності запропоновано використання овочевої та фруктово-овочевої сировини. Досліджено механізм структуроутворення різних структуроутворювачів при виготовлення желейних структур на основі рослинної сировини. Кондитерские изделия с желейной структурой пользуются большим спросом у потребителей. С целью расширения ассортимента мармелада и увеличения его пищевой ценности предложено использование овощного и фруктово-овощного сырья. Исследован механизм студнеобразования различных студнеобразователей при изготовлении желейных структур на основе растительного сырья. Confectionery jelly structure with high demand from consumers. With the aim of expanding the range of marmalade and increase its nutritional value is proposed to use vegetable and fruit raw materials. The mechanism of structure formation in different structure-making jelly structures based on vegetable raw materials.
|
|
Date |
2013-05-28T06:30:38Z
2013-05-28T06:30:38Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Йовбак, У. С. Використання овочевих соків для створення оздоблювальних драглеподібних напівфабрикатів / У. С. Йовбак, Ю. В. Цегельник, В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця // Нові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 79-а Міжнародна наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 15—16 квітня 2013 р. — Ч. І. — С. 178–179.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7974 |
|
Language |
uk_UK
|
|