Запис Детальніше

Дослідження напружено-деформованого стану елементів пристроїв з гідро- та пневмоприводом для механічної обробки корпусних деталей і валів

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження напружено-деформованого стану елементів пристроїв з гідро- та пневмоприводом для механічної обробки корпусних деталей і валів
 
Creator Номеровський, Сергій Іванович
Номеровский, Сергей Иванович
Nomerovskyy, Sergiy Ivanovych
Лісовенко, Євген Юрійович
Лисовенко, Евгений Юрьевич
Lisovenko, Eugen Yuriyovych
Павленко, Іван Володимирович
Павленко, Иван Владимирович
Pavlenko, Ivan Volodymyrovych
 
Subject напруження
напряжение
stress
деформація
деформация
deformation
елемент
элемент
element
пристрій
устройство
device
 
Description У роботі застосовані методики уточненого розрахунку на міцність і жорсткість елементів пристроїв з гідро- та пневмоприводом за допомогою сучасних, у тому числі чисельних методів дослідження тривимірного напружено-деформованого стану конструкцій.
В работе применены методики уточнённого расчёта на прочность и жёсткость элементов устройств с гидро- и пневмоприводом с использованием современных, в том числе численных методов исследования трёхмерного напряжённо-деформированного состояния конструкций.
In this paper was applied an improved method for calculating the strength and stiffness of elements of hydraulic and pneumatic device with using modern, including numerical methods for the study of three-dimensional stress-strain state of structures.
Методика може бути використана для аналізу напружено-деформованого стану елементів широкого класу спеціальних пристроїв для обробки корпусних деталей і валів.
 
Publisher Сумський державний університет
 
Date 2013-05-29T09:35:00Z
2013-05-29T09:35:00Z
2013-04
 
Type Article
 
Identifier Номеровський, С.І. Дослідження напружено-деформованого стану елементів пристроїв з гідро- та пневмоприводом для механічної обробки корпусних деталей і валів [Текст] С.І. Номеровський, Є.Ю. Лісовенко, І.В. Павленко // Сучасні технології у промисловому виробництві: матеріали науково-технічної конференції викладачів, співробітників, аспірантів і студентів факультету технічних систем та енергоефективних технологій (м.Суми, 23-26 квітня 2013 р.): у двох частинах/ редкол.: О.Г. Гусак, В.Г. Євтухов.- Суми: Сумський державний університет, 2013.- Ч.1.- С.152.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/30605
 
Language uk