Запис Детальніше

Стан клітинного імунітету у дітей дошкільного віку з негоспітальними пневмоніями, асоційованими з залізодефіцитною анемією

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стан клітинного імунітету у дітей дошкільного віку з негоспітальними пневмоніями, асоційованими з залізодефіцитною анемією
 
Creator Сміян, Олександр Іванович
Смиян, Александр Иванович
Smiian, Oleksandr Ivanovych
Василишин, Христина Ігорівна
Василишин, Кристина Игоревна
Vasilishin, Kristina Igorivna
 
Subject immunity
імунітет
иммунитет
дети
діти
child
 
Description У дітей, протягом останніх років, пневмонії у всіх вікових періодах займають одне з провідних місць у структурі бронхолегеневої патології та залишаються в ряді 10 найважливіших причин смертності в економічно розвинених країнах.
У детей, в последние годы, пневмонии во всех возрастных периодах занимают одно из ведущих мест в структуре бронхолегочной патологии и остаются в ряде 10 важнейших причин смертности в экономически развитых странах.
In children, in recent years, pneumonia in all age periods occupy a leading position in the structure of bronchopulmonary pathology and remain in some 10 major causes of death in developed countries.
 
Publisher ХНМУ
 
Date 2013-05-29T09:58:07Z
2013-05-29T09:58:07Z
2013
 
Identifier Сміян, О.І. Стан клітинного імунітету у дітей дошкільного віку з негоспітальними пневмоніями, асоційованими з залізодефіцитною анемією [Текст] / О.І. Сміян, Х.І. Василишин // Проблемні питання діагностики та лікування дітей з соматичною патологією: матеріали Міжрегіональної науково-практичної конференції лікарів-педіатрів з міжнародною участю, яка присвячена 45-річчю заснування спеціалізованої гематологічної допомоги дітям Слобожанщини (28 березня 2013 р.). – Харків, 2013. – С. 134-135.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/30606
 
Language uk