Кремово-збивні цукерки з подовженим терміном зберігання
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Кремово-збивні цукерки з подовженим терміном зберігання
Кремово-сбивные конфеты с удлиненным сроком хранения Churned cream-candy with extended shelf life |
|
Creator |
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И. Obolkina, V. Кияниця, С. Г. Кияница, С. Г. Kyianytsia, S. |
|
Subject |
ко-екструзія
ко-экструзия co-extrusion гідроколоїд бінарні суміші цукерки з комбінованими корпусами гидроколлоид бинарные смеси конфеты с комбинированными корпусами hydrocolloid binary mixtures candies with the combined corps |
|
Description |
Для створення певних структур цукеркових мас використані комплексні суміші гідроколоїдів. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів (желатину, низькометоксильованого пектину) та їх суміші.
Для создания определенных структур конфетных масс использованы комплексные смеси гидроколлоидов. Определены технологические свойства отдельных гидроколлоидов (желатин, низкометоксилированного пектина) и их смеси. For the creation of certain structures of candies masses the used complex mixtures of hydrocolloids. The technological properties of the hydrocolloids and mixtures: gelatin, LM pectin have been determined. |
|
Date |
2012-03-02T17:12:29Z
2012-03-02T17:12:29Z 2008 |
|
Identifier |
Оболкіна, В. Кремово-збивні цукерки з подовженим терміном зберігання : Розроблено технічні умови на нові види цукерок з комбінованими корпусами / В. Оболкіна, С. Кияниця // Харчова і переробна промисловість. – 2008. – № 12. – С. 25-27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/376 |
|
Language |
uk_UK
|
|