Запис Детальніше

Кремово-збивні цукерки з подовженим терміном зберігання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Кремово-збивні цукерки з подовженим терміном зберігання
Кремово-сбивные конфеты с удлиненным сроком хранения
Churned cream-candy with extended shelf life
 
Creator Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
Кияниця, С. Г.
Кияница, С. Г.
Kyianytsia, S.
 
Subject ко-екструзія
ко-экструзия
co-extrusion
гідроколоїд
бінарні суміші
цукерки з комбінованими корпусами
гидроколлоид
бинарные смеси
конфеты с комбинированными корпусами
hydrocolloid
binary mixtures
candies with the combined corps
 
Description Для створення певних структур цукеркових мас використані комплексні суміші гідроколоїдів. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів (желатину, низькометоксильованого пектину) та їх суміші.
Для создания определенных структур конфетных масс использованы комплексные смеси гидроколлоидов. Определены технологические свойства отдельных гидроколлоидов (желатин, низкометоксилированного пектина) и их смеси.
For the creation of certain structures of candies masses the used complex mixtures of hydrocolloids. The technological properties of the hydrocolloids and mixtures: gelatin, LM pectin have been determined.
 
Date 2012-03-02T17:12:29Z
2012-03-02T17:12:29Z
2008
 
Identifier Оболкіна, В. Кремово-збивні цукерки з подовженим терміном зберігання : Розроблено технічні умови на нові види цукерок з комбінованими корпусами / В. Оболкіна, С. Кияниця // Харчова і переробна промисловість. – 2008. – № 12. – С. 25-27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/376
 
Language uk_UK