Шляхи подовження терміну зберігання неглазурованих помадних та молочних цукерок
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Шляхи подовження терміну зберігання неглазурованих помадних та молочних цукерок
Способы продления срока хранения неглазированных помадных и молочных конфет Ways of lengthening period of storage of the notglazed fondant and dairy sweets |
|
Creator |
Кохан (Гавва), О. О.
Кохан (Гавва), Е. А. Kokhan (Gavva), O. Дорохович, А. М. Дорохович, А. Н. Dorohovich, A. |
|
Subject |
термін зберігання
срок хранения a period of storage неглазуровані цукерки гігроскопічні речовини вологоутримуючі речовини фермент інвертаза пакувальні матеріали неглазированные конфеты гигроскопичные вещества влагоудерживающие вещества фермент инвертаза упаковочные материалы not glazed sweets hygroscopic substances moisture-holding substances enzyme invertaza packing materials |
|
Description |
Досліджені шляхи подовження терміну зберігання неглазурованих помадних та молочних цукерок за рахунок використання речовин, що вносяться до рецептурного складу виробів (вологоутримуючих, гігроскопічних, носіїв ферменту інвертази, поверхнево-активних речовин) та раціонально підібраного способу пакування та пакувальних матеріалів. Досліджено вплив вищевказаних досліджуваних речовин на основні показники якості виробів протягом терміну зберігання та технологічні параметри виготовлення цукерок. Встановлене їх раціональне дозування та визначений подовжений гарантійний термін зберігання нових видів неглазурованих цукерок.
Исследованны способы продления срока хранения неглазированных помадных и молочных конфет за счет использования веществ, которые вносятся в рецептурный состав изделий (влагоудерживающих, гигроскопичных, носителей фермента инвертазы, поверхностно-активных веществ) и рационально подобранного способа упаковки и упаковочных материалов. Исследовано влияние вышеуказанных исследуемых веществ на основные показатели качества изделий в течение срока хранения и технологические параметры изготовления конфет. Установлено их рациональное дозирование и определен гарантийный срок хранения новых видов неглазированных конфет. Ways of prolongation of a period of storage notglazed fondant and dairy sweets due to use of substances are investigated, which receipt of products (moistureholding, hygroscopic, carriers of enzyme invertaza, surface-active) and rationally picked up way of packing and packing materials. Have been researched added tops the content influence of investigated substances on the general characteristics of quality of products during storage and technological parameters of sweets manufacturing has been investing. Their rational dosage has been established and the extended warranty period of storage of new kinds of not glazed sweets. |
|
Date |
2012-06-06T16:11:14Z
2012-06-06T16:11:14Z 2008 |
|
Identifier |
Гавва, О. О. Шляхи подовження терміну зберігання неглазурованих помадних та молочних цукерок / О. О.Гавва, А. М. Дорохович // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 65-68.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1205 |
|
Language |
uk_UK
|
|