Запис Детальніше

Шляхи подовження терміну зберігання неглазурованих помадних та молочних цукерок

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шляхи подовження терміну зберігання неглазурованих помадних та молочних цукерок
Способы продления срока хранения неглазированных помадных и молочных конфет
Ways of lengthening period of storage of the notglazed fondant and dairy sweets
 
Creator Кохан (Гавва), О. О.
Кохан (Гавва), Е. А.
Kokhan (Gavva), O.
Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A.
 
Subject термін зберігання
срок хранения
a period of storage
неглазуровані цукерки
гігроскопічні речовини
вологоутримуючі речовини
фермент інвертаза
пакувальні матеріали
неглазированные конфеты
гигроскопичные вещества
влагоудерживающие вещества
фермент инвертаза
упаковочные материалы
not glazed sweets
hygroscopic substances
moisture-holding substances
enzyme invertaza
packing materials
 
Description Досліджені шляхи подовження терміну зберігання неглазурованих помадних та молочних цукерок за рахунок використання речовин, що вносяться до рецептурного складу виробів (вологоутримуючих, гігроскопічних, носіїв ферменту інвертази, поверхнево-активних речовин) та раціонально підібраного способу пакування та пакувальних матеріалів. Досліджено вплив вищевказаних досліджуваних речовин на основні показники якості виробів протягом терміну зберігання та технологічні параметри виготовлення цукерок. Встановлене їх раціональне дозування та визначений подовжений гарантійний термін зберігання нових видів неглазурованих цукерок.
Исследованны способы продления срока хранения неглазированных помадных и молочных конфет за счет использования веществ, которые вносятся в рецептурный состав изделий (влагоудерживающих, гигроскопичных, носителей фермента инвертазы, поверхностно-активных веществ) и рационально подобранного способа упаковки и упаковочных материалов. Исследовано влияние вышеуказанных исследуемых веществ на основные показатели качества изделий в течение срока хранения и технологические параметры изготовления конфет. Установлено их рациональное дозирование и определен гарантийный срок хранения новых видов неглазированных конфет.
Ways of prolongation of a period of storage notglazed fondant and dairy sweets due to use of substances are investigated, which receipt of products (moistureholding, hygroscopic, carriers of enzyme invertaza, surface-active) and rationally picked up way of packing and packing materials. Have been researched added tops the content influence of investigated substances on the general characteristics of quality of products during storage and technological parameters of sweets manufacturing has been investing. Their rational dosage has been established and the extended warranty period of storage of new kinds of not glazed sweets.
 
Date 2012-06-06T16:11:14Z
2012-06-06T16:11:14Z
2008
 
Identifier Гавва, О. О. Шляхи подовження терміну зберігання неглазурованих помадних та молочних цукерок / О. О.Гавва, А. М. Дорохович // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 65-68.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1205
 
Language uk_UK