Спосіб виробництва паштетних мас (Деклараційний патент на винахід №54294)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва паштетних мас (Деклараційний патент на винахід №54294)
Способ производства паштетных масс (Декларационный патент на изобретение № 54294) Method of production of pate of the masses (Patent for invention № 54294) |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Клименко, М. М. Сосіна, О. В. Мащенко, Т. В. Пасичный, В. Н. Клименко, М. М. Сосина, О. В. Мащенко, Т. В. Pasichniy, V. M. Klimenko, M. Sosina, O. Mashchenko, T. |
|
Subject |
паштет
фаршескладання колагеновмісна сировина паштет фаршесоставление коллаген содержащее сырье liver pate mincemeat test collagen containing raw mater |
|
Description |
Розроблено спосіб виробництва паштетних мас, який включає промивання, нарізання на шматки м’ясної сировини, засіл, фаршескладання, фасування та термічну обробку, який відрізняється тим , що на стадії підготовки сировини нарізану колагеновмісну сировину витримують в розчині солей, варять у воді, подрібнюють з додаванням бульйону від варіння до маси сировини та використовують при фаршескладанні паштетної маси з введеням в кількості 20-30% до основної сировини. Разработан способ производства паштетных масс, включает промывание, нарезка на куски мясного сырья, посол, фаршесоставления, фасовки и термическую обработку, отличающийся тем, что на стадии подготовки сырья нарезанный колагеновмисну сырье выдерживают в растворе солей, варят в воде, измельчают с добавлением бульона от варки к массе сырья и используют при фаршесоставления паштетных массы с введенными в количестве 20-30% к основному сырью. The method of production pate masses, includes washing, cutting in pieces of raw meat, Ambassador, mincemeat test, packaging and thermal treatment, distinguished by the fact that at the stage of raw materials preparation chopped collagen containing raw materials can withstand in a solution of salt, boil-in-the water, crushed with the addition of broth from cooking to the mass of the raw materials and use the mincemeat test pate mass with imposed in the amount of 20-30% of the basic raw material.
|
|
Date |
2013-03-04T15:10:59Z
2013-03-04T15:10:59Z 2003 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент 54294 UA, МПК А 23 L 1/31 Спосіб виробництва паштетних мас / Пасічний В. М., Клименко М. М., Сосіна О. В., Мащенко Т. В. ; заявник - Національний університет харчових технологій. — № 2002075831 ; заявл. 15.07.2002 ; опубл. 17.02.2003, Бюл. № 10, 2003 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6730 |
|
Language |
other
|
|