Запис Детальніше

Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання
Усовершенствование технологий неглазированных конфет с целью продления срока их хранения
The improvement of technologies of not glazed sweets with the purpose of prolongation of term of their storage
 
Creator Кохан (Гавва), О. О.
Кохан (Гавва), Е. А.
Kokhan (Gavva), O.
 
Subject фермент інвертаза
пакувальні матеріали
термін зберігання
неглазуровані цукерки
гігроскопічні речовини
вологоутримуючі речовини
фермент инвертаза
упаковочные материалы
срок хранения
неглазированные конфеты
гигроскопические вещества
влагоудерживающие вещества
enzyme invertaza
packing materials
a period of storage
not glazed sweets
hygroscopic substances
moisture-holding substances
 
Description Робота присвячена удосконаленню технологій неглазурованих цукерок з метою
подовження терміну їх зберігання. Досліджено можливість збільшення терміну
зберігання неглазурованих цукерок за рахунок використання гігроскопічних речовин,
визначена та науково обґрунтована перевага фруктози; вологоутримуючих речовин і
визначені переваги модифікованого крохмалю Selectamyl ХК та ягідного порошку зі
збільшеним вмістом харчових волокон. Підтверджена можливість використання
хлібопекарських дріжджів, які містять фермент інвертази в термозахищеному стані.
Визначене раціональне дозування та спосіб внесення цих речовин до складу цукерок.
Розроблена технологія помадних цукерок з жувальним ефектом‚ які формуються
методом відливання. Розроблена нормативна документація на неглазуровані цукерки
подовженого терміну зберігання Удосконалені технології апробовані у виробничих
умовах та захищені патентами України.
Работа посвящена совершенствованию технологий неглазированных конфет с целью продления срока их хранения. Исследована возможность увеличения срока хранения неглазированных конфет за счет использования гигроскопических веществ, определена и научно обоснована преимущество фруктозы; влагоудерживающий веществ и определенные преимущества модифицированного крахмала Selectamyl ХК и ягодного порошка с увеличенным содержанием пищевых волокон. Подтверждена возможность использования хлебопекарных дрожжей, содержащих фермент инвертазы в термозахищеному состоянии. Определенное рациональное дозирования и способ внесения этих веществ в состав конфет. Разработанная технология помадных конфет с жевательным эффектом, которые формируются методом отливки. Разработана нормативная документация на неглазированные конфеты продленного срока хранения Усовершенствованные технологии апробированы в производственных условиях и защищены патентами Украины.
The work is dedicated to improving technology unglazed flowers to prolong their life. The possibility of increasing the shelf life of candy unglazed through the use of absorbent materials, the dissertation advantage fructose, water-retaining substances and certain advantages of modified starch Selectamyl HC and berry powder with increased content of dietary fiber. The possibility of using baking yeast containing enzyme invertase in termozahyschenomu condition. The rational dosage and method of introduction of these substances into the candy. The technology fondant candy with chewing effect, formed by casting. The standards documentation for unglazed candy extended shelf life Advanced technology tested in a production environment and are protected by patents of Ukraine.
 
Date 2013-04-05T12:48:11Z
2013-04-05T12:48:11Z
2006
 
Type Other
 
Identifier Гавва, О. О. Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / НУХТ. - К., 2006. - 20 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7347
 
Language other