Запис Детальніше

Яблучне пюре як стабілізатор у морозиві

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Яблучне пюре як стабілізатор у морозиві
Яблочное пюре как стабилизатор в мороженом
Apple puree as a stabilizer in ice cream
 
Creator Мацько, Л. М.
Мацько, Л. М.
Matsko, L.
Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е.
Polischuk, G. E.
Крапивницька, І. О.
Крапивницкая, И. А.
Krapivnitska, I.
 
Subject пектинові речовини
пектиновые вещества
pectin matters
деструкція протопектину
деструкция протопектина
destruction of protopectin
зв’язана волога
связанная влага
bound moisture
морозиво
мороженое
ice-cream
 
Description Вивчено умови проведення деструкції протопектину з метою надання стабілізувальних властивостей яблучному пюре як основній сировині у виробництві морозива плодово-ягідного. Доведено залежність вмісту розчинного пектину та вмісту зв’язаної вологи від активної кислотності яблучного пюре. Одержано морозиво на основі активованої рослинної сировини без стабілізаторів структури.

Изучены условия проведения деструкции протопектина с целью придания стабилизирующих свойств яблочному пюре как основному сырью при производстве мороженого плодово-ягодного. Доказана зависимость содержания растворимого пектина и связанной влаги от активной кислотности яблочного пюре. Получено мороженое на основе активированного растительного сырья без стабилизаторов структуры.

We study the technological conditions of the protopectin destruction to provide the stabilizing properties of apple puree as the main raw material in the production of fruit ice-cream. We proved the dependence of soluble pectin content and bound moisture content of the active acidity of apple puree. We got the ice-cream on the basis of activated plant raw material without structure stabilizers.
 
Date 2013-05-24T13:42:33Z
2013-05-24T13:42:33Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Мацько, Л. М. Яблучне пюре як стабілізатор у морозиві / Л. М. Мацько, Г. Є. Поліщук, І. О. Крапивницька // Продовольча індустрія АПК. – 2011. – №1(12). – С. 70-75.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7911
 
Language uk_UK