Запис Детальніше

Активація функціонально-технологічних властивостей вуглеводвмісної сировини для виробництва органічного морозива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Активація функціонально-технологічних властивостей вуглеводвмісної сировини для виробництва органічного морозива
Активация функционально-технологических свойств углеводсодержащего сырья для производства органического мороженого
Activation of functional and technological properties carbohydrate raw materials for the production organic ice cream
 
Creator Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е.
Polischuk, G. E.
Мацько, Л. М.
Мацько, Л. М.
Matsko, L.
 
Subject пектинові речовини
пектиновые вещества
pectin matters
деструкція протопектину
деструкция протопектина
destruction of protopectin
морозиво
мороженое
ice-cream
 
Description Вивчено умови проведення деструкції протопектину. Одержано морозиво на основі активованої рослинної сировини без стабілізаторів структури.

Изучено условия деструкции протпектина. Получено мороженое на основе активизированного растительного сырья без стабилизаторов структуры.

We study the technological conditions of the protopectin destruction. We got the ice-cream on the basis of activated plant raw material without structure stabilizers.
 
Date 2013-05-24T13:50:00Z
2013-05-24T13:50:00Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Поліщук, Г. Є. Активація функціонально-технологічних властивостей вуглеводвмісної сировини для виробництва органічного морозива / Г. Є. Поліщук, Л. М. Мацько // Продукты & ингредиенты. – 2012. – № 11 (97). – С. 30-31.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7914
 
Language uk_UK