Активація функціонально-технологічних властивостей вуглеводвмісної сировини для виробництва органічного морозива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Активація функціонально-технологічних властивостей вуглеводвмісної сировини для виробництва органічного морозива
Активация функционально-технологических свойств углеводсодержащего сырья для производства органического мороженого Activation of functional and technological properties carbohydrate raw materials for the production organic ice cream |
|
Creator |
Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е. Polischuk, G. E. Мацько, Л. М. Мацько, Л. М. Matsko, L. |
|
Subject |
пектинові речовини
пектиновые вещества pectin matters деструкція протопектину деструкция протопектина destruction of protopectin морозиво мороженое ice-cream |
|
Description |
Вивчено умови проведення деструкції протопектину. Одержано морозиво на основі активованої рослинної сировини без стабілізаторів структури. Изучено условия деструкции протпектина. Получено мороженое на основе активизированного растительного сырья без стабилизаторов структуры. We study the technological conditions of the protopectin destruction. We got the ice-cream on the basis of activated plant raw material without structure stabilizers. |
|
Date |
2013-05-24T13:50:00Z
2013-05-24T13:50:00Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Поліщук, Г. Є. Активація функціонально-технологічних властивостей вуглеводвмісної сировини для виробництва органічного морозива / Г. Є. Поліщук, Л. М. Мацько // Продукты & ингредиенты. – 2012. – № 11 (97). – С. 30-31.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7914 |
|
Language |
uk_UK
|
|