Запис Детальніше

Використання нетрадиційної сировини для виробництва безалкогольних напоїв

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання нетрадиційної сировини для виробництва безалкогольних напоїв
Использование нетрадиционного сырья для изготовления безалкогольных напитков
Unconventional raw materials for production of non-alcoholic beverages
 
Creator Кошова, В. М.
Ліннік, М. О.
Гусєва, О. А.
Кошевая, В. Н.
Линник, М. А.
Гусева, О. А.
Koshova, V.
Linnik, M.
Guseva, O.
 
Subject безалкогольний напій
солодовий екстракт
пажитник
рецептура
компоненти
безалкогольный напиток
солодовенный экстракт
пажитник
рецептура
компоненты
non-alcoholic beverage
mail extract
fenugreek
compounding
components
 
Description Досліджено нетрадиційну сировину для виробництва безалкогольних напоїв та виявлення їх особливостей при складанні рецептури.
Встановлено, що солодовий екстракт та пажитник привносять особливі риси смаку та аромату та передають деяку свою біологічну активність створеному напою. Исследованы нетрадиционной сырье для производства безалкогольных напитков и выявление их особенностей при составлении рецептуры. Установлено, что солодовый экстракт и пажитник привносят особые черты вкуса и аромата и передают некоторую свою биологическую активность созданном напитка. The research of helba extraction methods and clarificаton of potential usage of it as a beverage component. Found that helba water extract received during 3 minutes boiling is better suited for the production of new non-alcoholic beverage.
 
Date 2013-05-29T07:55:49Z
2013-05-29T07:55:49Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Кошова, В. М. Використання нетрадиційної сировини для виробництва безалкогольних напоїв / В. М. Кошова, М. О. Ліннік, О. А. Гусєва // Наука -от теории к практике : материалы международной научно-практической конференции, 29 – 31 березня 2013 р. – У 8 ч. – К. : НУХТ, 2013. – Ч. 8. - С. 40 - 45.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8017
 
Language other