Використання нетрадиційної сировини для виробництва безалкогольних напоїв
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання нетрадиційної сировини для виробництва безалкогольних напоїв
Использование нетрадиционного сырья для изготовления безалкогольных напитков Unconventional raw materials for production of non-alcoholic beverages |
|
Creator |
Кошова, В. М.
Ліннік, М. О. Гусєва, О. А. Кошевая, В. Н. Линник, М. А. Гусева, О. А. Koshova, V. Linnik, M. Guseva, O. |
|
Subject |
безалкогольний напій
солодовий екстракт пажитник рецептура компоненти безалкогольный напиток солодовенный экстракт пажитник рецептура компоненты non-alcoholic beverage mail extract fenugreek compounding components |
|
Description |
Досліджено нетрадиційну сировину для виробництва безалкогольних напоїв та виявлення їх особливостей при складанні рецептури. Встановлено, що солодовий екстракт та пажитник привносять особливі риси смаку та аромату та передають деяку свою біологічну активність створеному напою. Исследованы нетрадиционной сырье для производства безалкогольных напитков и выявление их особенностей при составлении рецептуры. Установлено, что солодовый экстракт и пажитник привносят особые черты вкуса и аромата и передают некоторую свою биологическую активность созданном напитка. The research of helba extraction methods and clarificаton of potential usage of it as a beverage component. Found that helba water extract received during 3 minutes boiling is better suited for the production of new non-alcoholic beverage. |
|
Date |
2013-05-29T07:55:49Z
2013-05-29T07:55:49Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Кошова, В. М. Використання нетрадиційної сировини для виробництва безалкогольних напоїв / В. М. Кошова, М. О. Ліннік, О. А. Гусєва // Наука -от теории к практике : материалы международной научно-практической конференции, 29 – 31 березня 2013 р. – У 8 ч. – К. : НУХТ, 2013. – Ч. 8. - С. 40 - 45.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8017 |
|
Language |
other
|
|