Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Підвісні шляхи підприємств м'ясної промисловості" для студентів спеціальностей 7.090221 "Обладнання харчових виробництв" та 7.091707 "Технологія м'яса і м'ясних виробів" денної та заочної форм навчань

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Підвісні шляхи підприємств м'ясної промисловості" для студентів спеціальностей 7.090221 "Обладнання харчових виробництв" та 7.091707 "Технологія м'яса і м'ясних виробів" денної та заочної форм навчань
Методические указания к выполнению лабораторной работы "Подвесные пути предприятий мясной промышленности" для студентов специальностей 7.090221 "Оборудование пищевых производств" и 7.091707 "Технология мяса и мясных изделий" дневной и заочной форм учебы.
Guidance for Lab "Outboard ways enterprises of meat industry" for students of specialty 7.090221 "equipment for food industry" and 7.091707 "Technology of Meat and meat products' full-time and part-time training
 
Creator Таран, В. М.
Беседа, С. Д.
Таран, В. М.
Беседа, С. Д.
Taran, V. M.
Beseda, S.
 
Subject підприємства м'ясної промисловості
лабораторна робота
предприятия мясной промышленности
лабораторная работа
enterprise meat industry
laboratory work
 
Description Метою роботи є: ознайомлення з конструкціями основних типів підвісних шляхів, їх складовими частинами; вивчення методики розрахунку основних показників конвеєризованих ПШ (продуктивність, довжина, потужність двигуна приводу).
Целью работы является: ​​ознакомление с конструкциями основных типов подвесных путей, их составными частями, изучение методики расчета основных показателей конвееризованих ПП (производительность, длина, мощность двигателя привода).
The aim is: familiarization with the designs of the main types of false paths, they are integral parts of the study methodology calculation of key performance pipelined RV (capacity, length, engine power drive).
 
Publisher УДУХТ
 
Date 2012-04-17T07:50:55Z
2012-04-17T07:50:55Z
1997
 
Type Other
 
Identifier Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Підвісні шляхи підприємств м'ясної промисловості" для студентів спеціальностей 7.090221 "Обладнання харчових виробництв" та 7.091707 "Технологія м'яса і м'ясних виробів" денної та заочної форм навчання /Упорядн.: В.М. Таран, С.Д. Беседа.: УДУХТ, 1997. - 20 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/887
 
Language other