Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Підвісні шляхи підприємств м'ясної промисловості" для студентів спеціальностей 7.090221 "Обладнання харчових виробництв" та 7.091707 "Технологія м'яса і м'ясних виробів" денної та заочної форм навчань
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Підвісні шляхи підприємств м'ясної промисловості" для студентів спеціальностей 7.090221 "Обладнання харчових виробництв" та 7.091707 "Технологія м'яса і м'ясних виробів" денної та заочної форм навчань
Методические указания к выполнению лабораторной работы "Подвесные пути предприятий мясной промышленности" для студентов специальностей 7.090221 "Оборудование пищевых производств" и 7.091707 "Технология мяса и мясных изделий" дневной и заочной форм учебы. Guidance for Lab "Outboard ways enterprises of meat industry" for students of specialty 7.090221 "equipment for food industry" and 7.091707 "Technology of Meat and meat products' full-time and part-time training |
|
Creator |
Таран, В. М.
Беседа, С. Д. Таран, В. М. Беседа, С. Д. Taran, V. M. Beseda, S. |
|
Subject |
підприємства м'ясної промисловості
лабораторна робота предприятия мясной промышленности лабораторная работа enterprise meat industry laboratory work |
|
Description |
Метою роботи є: ознайомлення з конструкціями основних типів підвісних шляхів, їх складовими частинами; вивчення методики розрахунку основних показників конвеєризованих ПШ (продуктивність, довжина, потужність двигуна приводу).
Целью работы является: ознакомление с конструкциями основных типов подвесных путей, их составными частями, изучение методики расчета основных показателей конвееризованих ПП (производительность, длина, мощность двигателя привода). The aim is: familiarization with the designs of the main types of false paths, they are integral parts of the study methodology calculation of key performance pipelined RV (capacity, length, engine power drive). |
|
Publisher |
УДУХТ
|
|
Date |
2012-04-17T07:50:55Z
2012-04-17T07:50:55Z 1997 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Підвісні шляхи підприємств м'ясної промисловості" для студентів спеціальностей 7.090221 "Обладнання харчових виробництв" та 7.091707 "Технологія м'яса і м'ясних виробів" денної та заочної форм навчання /Упорядн.: В.М. Таран, С.Д. Беседа.: УДУХТ, 1997. - 20 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/887 |
|
Language |
other
|
|