Запис Детальніше

Дослідження фракційного складу білків насіння амаранту

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження фракційного складу білків насіння амаранту
Исследование фракционного состава белков семян амаранта
Investigation of the fractional composition of amaranth seed proteins
 
Creator Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И.
Shapovalenko, O.
Янюк, Т. І.
Янюк, Т. И.
Yanyuk, T.
Грюнвальд, Н. В.
Грюнвальд, Н. В.
Grunwald, N.
 
Subject насіння амаранту
cемена амаранта
amaranth seeds
білок
фракційний склад
методи визначення
белок
фракционный состав
методы определения
protein
grain particle size
methods of determination
 
Description Наведено класифікацію простих білків зернових культур, принцип методу
визначення білкових фракцій та результати досліджень фракційного складу
білку насіння амаранту. Показано порівняльну характеристику фракційного
складу білку насіння амаранту, пшеничного та житнього борошна. Приведено классификацию простых белков зерновых культур, принцип
метода определения белковых фракций и результаты исследования
фракционного состава белка семян амаранта. Показано сравнительную
характеристику фракционного состава белка семян амаранта, пшеничной и
ржаной муки. Classification of simple corn proteins, the principle of the
method for determination of protein fractions and the results of research of the
protein fraction composition of amaranth seeds have been considered. Comparative
characterization of the protein fraction of amaranth seeds, wheat and
rye flour has been shown.
 
Date 2012-12-17T15:15:55Z
2012-12-17T15:15:55Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Шаповаленко, О. І. Дослідження фракційного складу білків насіння амаранту / О. І. Шаповаленко, Т. І. Янюк, Н. В. Грюнвальд // Вісник Харківського національного університету сільського господарства ім. П. Василенка. – 2010. – № 103.– С. 402-405.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4510
 
Language other