Запис Детальніше

Перспективы использования продуктов переработки винограда при производстве кондитерских изделий

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективы использования продуктов переработки винограда при производстве кондитерских изделий
Перспективи використання продуктів переробки винограду при виробництві кондитерських виробів
Prospects for the use of products of processing of grapes for the production of confectionery products
 
Creator Оболкина, В. И.
Оболкіна, В. І.
Obolkina, V.
Калиновская, Т. В.
Каліновська, Т. В.
Kalinovska, T.
Крапивницкая, И. А.
Крапивницька, І. О.
Krapivnitska, I.
Кияница, С. Г.
Кияниця, С. Г.
Kyianytsia, S.
Букшина, Л. С.
Букшина, Л. С.
Bukshyna, L.
 
Subject виноградные выжимки
помадно-кремовые массы
порошок из выжимок винограда
пектиновые вещества
дубильные вещества
виноградні вичавки
помадно-кремові маси
порошок з вичавок винограду
пектинові речовини
дубильні речовини
grape marc
fondant-cream mass
powder with grape marc
pectin
tannins
 
Description Порошок из виноградных выжимок имеет повышенную влагоудерживающую способность, благодаря содержанию клетчатки и пектиновых веществ. Внесение порошка во время приготовления конфетной массы способствовало закреплению свободной влаги дисперсионной среды и улучшало структурные свойства конфетной массы. Порошок з виноградних вичавок має підвищену вологоутримуючу здатність, завдяки вмісту клітковини та пектинових речовин. Внесення порошку під час приготування цукеркової маси сприяло зв’язуванню вільної вологи дисперсійного середовища та поліпшувало структурні властивості цукеркової маси. Powder from grape pomace has a high water-retaining capacity, thanks to fiber and pectin. Adding powder when cooking candy masses helped bind free water dispersion medium and improved structural properties candy mass.
 
Date 2013-05-30T07:09:57Z
2013-05-30T07:09:57Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Оболкина, В. И. Перспективы использования продуктов переработки винограда при производстве кондитерских изделий / В. И. Оболкина, Т. В. Калиновская, И. А. Крапивницька, С. Г. Кияница, Л. С. Букшина // Продукты и ингредиенты. — 2013. — № 3. — С. 30—31.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8043
 
Language other