Перспективы использования продуктов переработки винограда при производстве кондитерских изделий
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективы использования продуктов переработки винограда при производстве кондитерских изделий
Перспективи використання продуктів переробки винограду при виробництві кондитерських виробів Prospects for the use of products of processing of grapes for the production of confectionery products |
|
Creator |
Оболкина, В. И.
Оболкіна, В. І. Obolkina, V. Калиновская, Т. В. Каліновська, Т. В. Kalinovska, T. Крапивницкая, И. А. Крапивницька, І. О. Krapivnitska, I. Кияница, С. Г. Кияниця, С. Г. Kyianytsia, S. Букшина, Л. С. Букшина, Л. С. Bukshyna, L. |
|
Subject |
виноградные выжимки
помадно-кремовые массы порошок из выжимок винограда пектиновые вещества дубильные вещества виноградні вичавки помадно-кремові маси порошок з вичавок винограду пектинові речовини дубильні речовини grape marc fondant-cream mass powder with grape marc pectin tannins |
|
Description |
Порошок из виноградных выжимок имеет повышенную влагоудерживающую способность, благодаря содержанию клетчатки и пектиновых веществ. Внесение порошка во время приготовления конфетной массы способствовало закреплению свободной влаги дисперсионной среды и улучшало структурные свойства конфетной массы. Порошок з виноградних вичавок має підвищену вологоутримуючу здатність, завдяки вмісту клітковини та пектинових речовин. Внесення порошку під час приготування цукеркової маси сприяло зв’язуванню вільної вологи дисперсійного середовища та поліпшувало структурні властивості цукеркової маси. Powder from grape pomace has a high water-retaining capacity, thanks to fiber and pectin. Adding powder when cooking candy masses helped bind free water dispersion medium and improved structural properties candy mass.
|
|
Date |
2013-05-30T07:09:57Z
2013-05-30T07:09:57Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Оболкина, В. И. Перспективы использования продуктов переработки винограда при производстве кондитерских изделий / В. И. Оболкина, Т. В. Калиновская, И. А. Крапивницька, С. Г. Кияница, Л. С. Букшина // Продукты и ингредиенты. — 2013. — № 3. — С. 30—31.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8043 |
|
Language |
other
|
|