Запис Детальніше

Дослідження впливу різних добавок на реологічні властивості крохмальних клейстерів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу різних добавок на реологічні властивості крохмальних клейстерів
Исследование влияния разных добавок на реологические свойства крахмальных клейстеров
The influence of various additives on the rheological properties of starch paste
 
Creator Мельник, О. Ю.
Мельник, О. Ю.
Melnik, O. J.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Ковалевська, Є. І.
Ковалевская, Е. И.
Kovalevska, E.
 
Subject модифікований крохмаль
сіль
цукор
кислота
структуроутворення
модифицированный крахмал
соль
сахар
кислота
структурообразование
modification starches
salt
sugar
acid
structuring
 
Description На структуру та якість готової продукції можна впливати шляхом внесення різноманітних харчових добавок (солі, цукру, кислоти), зміни режиму та способу технологічного оброблення матеріалу, це спричиняє безперервну зміну реологічних властивостей сировини та напівфабрикатів. На структуру и качество готовых изделий возможно влиять путем добавления различных пищевых добавок (соли, сахара, кислоты), изменения режима и способа технологической обработки материала, это вызывает постоянные изменение реологических характеристик сырья и полуфабрикатов. The structure and quality of the finished product can be influenced by introducing a variety of food additives (salt, sugar, acid), regime change and how technological processing of the material, which causes a continuous change in the rheological properties of raw materials and semi-finished products.
 
Date 2013-03-11T09:48:35Z
2013-03-11T09:48:35Z
2003
 
Type Thesis
 
Identifier Дослідження впливу різних добавок на реологічні властивості крохмальних клейстерів: матеріали міжнародної науково-технічної конференції ["Розроблення та виробництво продуктів функціонального харчування, інноваційні технології та конструювання обладнання для перероблення сільгоспсировини., культура харчування населення України"], (Київ, 21—23 жовтня 2003 р.) / М-во освіти і науки України, Національний університет харчових технологій. — К. : Національний університет харчових технологій, 2003. – 85 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6782
 
Language uk_UK