Дослідження впливу різних добавок на реологічні властивості крохмальних клейстерів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу різних добавок на реологічні властивості крохмальних клейстерів
Исследование влияния разных добавок на реологические свойства крахмальных клейстеров The influence of various additives on the rheological properties of starch paste |
|
Creator |
Мельник, О. Ю.
Мельник, О. Ю. Melnik, O. J. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Ковалевська, Є. І. Ковалевская, Е. И. Kovalevska, E. |
|
Subject |
модифікований крохмаль
сіль цукор кислота структуроутворення модифицированный крахмал соль сахар кислота структурообразование modification starches salt sugar acid structuring |
|
Description |
На структуру та якість готової продукції можна впливати шляхом внесення різноманітних харчових добавок (солі, цукру, кислоти), зміни режиму та способу технологічного оброблення матеріалу, це спричиняє безперервну зміну реологічних властивостей сировини та напівфабрикатів. На структуру и качество готовых изделий возможно влиять путем добавления различных пищевых добавок (соли, сахара, кислоты), изменения режима и способа технологической обработки материала, это вызывает постоянные изменение реологических характеристик сырья и полуфабрикатов. The structure and quality of the finished product can be influenced by introducing a variety of food additives (salt, sugar, acid), regime change and how technological processing of the material, which causes a continuous change in the rheological properties of raw materials and semi-finished products.
|
|
Date |
2013-03-11T09:48:35Z
2013-03-11T09:48:35Z 2003 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Дослідження впливу різних добавок на реологічні властивості крохмальних клейстерів: матеріали міжнародної науково-технічної конференції ["Розроблення та виробництво продуктів функціонального харчування, інноваційні технології та конструювання обладнання для перероблення сільгоспсировини., культура харчування населення України"], (Київ, 21—23 жовтня 2003 р.) / М-во освіти і науки України, Національний університет харчових технологій. — К. : Національний університет харчових технологій, 2003. – 85 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6782 |
|
Language |
uk_UK
|
|