Дослідження впливу різних добавок на реологічні властивості клейстерів модифікованих крохмалів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу різних добавок на реологічні властивості клейстерів модифікованих крохмалів
Исследование влияния разных добавок на реологические свойства клейстеров модифицированных крахмалов The influence of various additives on the rheological properties of the paste modified starches |
|
Creator |
Мельник, О. Ю.
Мельник, О. Ю. Melnik, O. J. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. |
|
Subject |
модифікований крохмаль
реологічні властивості добавка клейстер структуроутворення модифицированный крахмал реологические свойства добавка клейстер структурообразование modification starches rheological properties additive paste food concentrates |
|
Description |
Вивчення реологічних властивостей сировини, їх зміни при внесенні різних добавок, а також зв’язок цих властивостей з якістю отриманих продуктів проводили для оптимізації технологічних режимів. Дослідження даних закономірностей проводили на прикладі клейстерів модифікованих крохмалів за допомогою ротаційного віскозиметра. Изучение реологических свойств сырья, их изменения после внесения различных добавок, а также связь этих свойств с качеством полученных продуктов проводили для оптимизации технологических режимов. Исследование данных закономерностей проводили на примере клейстеров модифицированных крахмалов при помощи ротационного вискозиметра. Study of rheological properties of raw materials, they change with the introduction of various additives and connectivity of these properties with the quality of the obtained products were carried out to optimize the technological regimes. The study was conducted on data patterns paste example modified starches using a rotary viscometer.
|
|
Date |
2013-03-11T13:36:38Z
2013-03-11T13:36:38Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Мельник О. Ю. Дослідження впливу різних добавок на реологічні властивості клейстерів модифікованих крохмалів / О. Ю. Мельник, В. М. Ковбаса // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 22—24 квітня 2003 р. : матеріали конф. — К. : НУХТ, 2003. – С. 63.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6787 |
|
Language |
uk_UK
|
|