Запис Детальніше

Дослідження впливу різних добавок на реологічні властивості клейстерів модифікованих крохмалів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу різних добавок на реологічні властивості клейстерів модифікованих крохмалів
Исследование влияния разных добавок на реологические свойства клейстеров модифицированных крахмалов
The influence of various additives on the rheological properties of the paste modified starches
 
Creator Мельник, О. Ю.
Мельник, О. Ю.
Melnik, O. J.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
 
Subject модифікований крохмаль
реологічні властивості
добавка
клейстер
структуроутворення
модифицированный крахмал
реологические свойства
добавка
клейстер
структурообразование
modification starches
rheological properties
additive
paste
food concentrates
 
Description Вивчення реологічних властивостей сировини, їх зміни при внесенні різних добавок, а також зв’язок цих властивостей з якістю отриманих продуктів проводили для оптимізації технологічних режимів. Дослідження даних закономірностей проводили на прикладі клейстерів модифікованих крохмалів за допомогою ротаційного віскозиметра. Изучение реологических свойств сырья, их изменения после внесения различных добавок, а также связь этих свойств с качеством полученных продуктов проводили для оптимизации технологических режимов. Исследование данных закономерностей проводили на примере клейстеров модифицированных крахмалов при помощи ротационного вискозиметра. Study of rheological properties of raw materials, they change with the introduction of various additives and connectivity of these properties with the quality of the obtained products were carried out to optimize the technological regimes. The study was conducted on data patterns paste example modified starches using a rotary viscometer.
 
Date 2013-03-11T13:36:38Z
2013-03-11T13:36:38Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Мельник О. Ю. Дослідження впливу різних добавок на реологічні властивості клейстерів модифікованих крохмалів / О. Ю. Мельник, В. М. Ковбаса // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 22—24 квітня 2003 р. : матеріали конф. — К. : НУХТ, 2003. – С. 63.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6787
 
Language uk_UK