Спосіб прояснення яблучного соку (патент на винахід №95728)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб прояснення яблучного соку (патент на винахід №95728)
Способ просветления яблочного сока (патент на изобретение № 95728) Method enlightenment apple juice (the patent number 95728) |
|
Creator |
Матко, С. В.
Мельник, Л. М. Матко, С. В. Мельник, Л. Н. Matko, S. Melnik, L. |
|
Subject |
сік
адсорбція палигорськіт ферментні препарати сок адсорбция палыгорскит ферментные препараты juice adsorption palygorskite enzymes |
|
Description |
Спосіб прояснення яблучного соку, що передбачає комбіноване оброблення яблучного соку, який відрізняється тим, що яблучний сік спочатку піддають адсорбційному очищенню палигорськітом фракції 2,0-3,0 мм концентрацією 2,5-3,3% мас. % при температурі 60-80ºС протягом 20-30 хв., а потім обробляють ферментним препаратом Фруктозимом Р у кількості 0,005-0,01%, тривалістю 1,0-1,5 год при температурі соку 45-50ºС. Способ прояснения яблочного сока, предусматривает комбинированную обработку яблочного сока, которая отличается тем, что яблочный сок сначала подвергают адсорбционной очистке палыгорскитом фракции 2,0-3,0 мм концентрацией 2,5-3,3% мас. % при температуре 60-80 º С в течение 20-30 мин., а затем обрабатывают ферментным препаратом Фруктозимом Р в количестве 0,005-0,01%, продолжительностью 1,0-1,5 ч при температуре сока 45-50 º С. Method clarification of apple juice that provides the combined processing of apple juice, which is characterized in that apple juice is first subjected to purification adsorbed palygorskite fraction 2.0-3.0 mm 2,5-3,3 wt% concentration. % At a temperature of 60-80 º C for 20-30 min., And then treated enzyme preparation Fruktozymom P in quantities 0,005-0,01%, lasting 1.0-1.5 h at a temperature of 45-50 º C the juice. |
|
Date |
2013-06-01T10:45:16Z
2013-06-01T10:45:16Z 2011 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент на винахід № 95728, UA МПК A23L2/70 (2006.01). Спосіб прояснення яблучного соку / С. В. Матко, Л. М. Мельник ; власник Національний університет харчових технологій. – а201006758 ; заявл. 01.06.2010 ; опубл. 25.08.2011, Бюл. № 16.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8064 |
|
Language |
other
|
|