Запис Детальніше

Використання грибів промислового вирощування у технології ковбасних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання грибів промислового вирощування у технології ковбасних виробів
Использование грибов промышленного выращивания в технологии колбасных изделий
The use of industrial growing of mushrooms technology of cured meat products
 
Creator Гащук, О. І.
Хоменко, О. М.
Гащук, А. И.
Хоменко, О. М.
Haschuk, O.
Homenko, O. M.
 
Subject культивовані гриби
печериці
гливи
шиітаке
ковбасні вироби
культивированные грибы
шампиньоны
вешенки
шиитаке
колбасные изделия
cultivated mushrooms
mushrooms
oyster mushrooms
shiitake mushrooms
sausages
 
Description У статті наведено результати досліджень по розробці рецептур варених і запечених ковбасних виробів, були досліджені і використані гриби промислового вирощування печериці, гливи, шиітаке.
В статье приведены результаты исследований по разработке рецептур вареных и запеченных колбасных изделий, были изучены и использованы грибы промышленного выращивания шампиньоны, вешенки, шиитаке.
In article results of researches on development of compositions of cooked and baked sausage products, have been studied and used mushrooms industrial cultivation of mushrooms, oyster mushrooms, shiitake.
 
Date 2013-06-01T10:59:35Z
2013-06-01T10:59:35Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Гащук, О. І. Використання грибів промислового вирощування у технології ковбасних виробів / О. І. Гащук, О. М. Хоменко // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20-21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 53-54.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8069
 
Language other