Використання грибів промислового вирощування у технології ковбасних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання грибів промислового вирощування у технології ковбасних виробів
Использование грибов промышленного выращивания в технологии колбасных изделий The use of industrial growing of mushrooms technology of cured meat products |
|
Creator |
Гащук, О. І.
Хоменко, О. М. Гащук, А. И. Хоменко, О. М. Haschuk, O. Homenko, O. M. |
|
Subject |
культивовані гриби
печериці гливи шиітаке ковбасні вироби культивированные грибы шампиньоны вешенки шиитаке колбасные изделия cultivated mushrooms mushrooms oyster mushrooms shiitake mushrooms sausages |
|
Description |
У статті наведено результати досліджень по розробці рецептур варених і запечених ковбасних виробів, були досліджені і використані гриби промислового вирощування печериці, гливи, шиітаке. В статье приведены результаты исследований по разработке рецептур вареных и запеченных колбасных изделий, были изучены и использованы грибы промышленного выращивания шампиньоны, вешенки, шиитаке. In article results of researches on development of compositions of cooked and baked sausage products, have been studied and used mushrooms industrial cultivation of mushrooms, oyster mushrooms, shiitake. |
|
Date |
2013-06-01T10:59:35Z
2013-06-01T10:59:35Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Гащук, О. І. Використання грибів промислового вирощування у технології ковбасних виробів / О. І. Гащук, О. М. Хоменко // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20-21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 53-54.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8069 |
|
Language |
other
|
|