Розширення асортименту м'ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням м'яса механічного дообвалювання з птиці
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розширення асортименту м'ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням м'яса механічного дообвалювання з птиці
Расширение ассортимента мясорастительных полуфабрикатов с использованием мяса механической дообвалки птицы Expansion of the assortment of meat-vegetable semi-finished products with use of poultry mechanical deboning |
|
Creator |
Гащук, О. І.
Хоменко, О. М. Гащук, А. И. Хоменко, О. М. Haschuk, O. Homenko, O. M. |
|
Subject |
м'ясо-рослинні напівфабрикати
комбінування м'ясо птиці механічного дообвалювання мясорастительные полуфабрикаты комбинирование мясо птицы механической до обвалки meat and vegetable semi-finished products combining poultry mechanical deboning |
|
Description |
У статті наведено результати досліджень по розробці рецептур м'ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням м'яса птиці механічного до обвалювання. В статье приведены результаты исследований по разработке рецептур мясорастительных полуфабрикатов с использованием мяса птицы механической до обвалки. In article results of researches on development of compositions meet-vegetable semi-finished products with the use of poultry meat to mechanical deboning. |
|
Date |
2013-06-01T11:37:43Z
2013-06-01T11:37:43Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Гащук, О. І. Розширення асортименту м'ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням м'яса механічного дообвалювання з птиці / О. І. Гащук, О. М. Хоменко // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20-21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 54-55.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8070 |
|
Language |
other
|
|