Запис Детальніше

Розширення асортименту м'ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням м'яса механічного дообвалювання з птиці

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розширення асортименту м'ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням м'яса механічного дообвалювання з птиці
Расширение ассортимента мясорастительных полуфабрикатов с использованием мяса механической дообвалки птицы
Expansion of the assortment of meat-vegetable semi-finished products with use of poultry mechanical deboning
 
Creator Гащук, О. І.
Хоменко, О. М.
Гащук, А. И.
Хоменко, О. М.
Haschuk, O.
Homenko, O. M.
 
Subject м'ясо-рослинні напівфабрикати
комбінування
м'ясо птиці механічного дообвалювання
мясорастительные полуфабрикаты
комбинирование
мясо птицы механической до обвалки
meat and vegetable semi-finished products
combining
poultry mechanical deboning
 
Description У статті наведено результати досліджень по розробці рецептур м'ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням м'яса птиці механічного до обвалювання.
В статье приведены результаты исследований по разработке рецептур мясорастительных полуфабрикатов с использованием мяса птицы механической до обвалки.
In article results of researches on development of compositions meet-vegetable semi-finished products with the use of poultry meat to mechanical deboning.
 
Date 2013-06-01T11:37:43Z
2013-06-01T11:37:43Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Гащук, О. І. Розширення асортименту м'ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням м'яса механічного дообвалювання з птиці / О. І. Гащук, О. М. Хоменко // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20-21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 54-55.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8070
 
Language other