Удосконалення технології виробництва м’ясо-рослинних напівфабрикатів із курячого м’яса механічного дообвалювання
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології виробництва м’ясо-рослинних напівфабрикатів із курячого м’яса механічного дообвалювання
Совершенствование технологии производства мясорастительных полуфабрикатов из куриного мяса механической до обвалки Improvement of production technology meet-vegetable semi-finished products of mechanically deboned poultry meat |
|
Creator |
Хоменко, О. М.
Гащук, О. І. Хоменко, О. М. Гащук, А. И. Homenko, O. M. Haschuk, O. |
|
Subject |
січені напівфабрикати
м'ясо птиці механічного до обвалювання рослинна сировина рубленые полуфабрикаты мясо птицы механической к обвалки растительное сырье chopped semi-finished products poultry meat to mechanical deboning plant raw material |
|
Description |
У статті наведено результати досліджень удосконалення технології січених напівфабрикатів та доцільність використання курячого м’яса механічного дообвалювання і введення в рецептуру рослинної сировини В статье приведены результаты исследований по совершенствованию технологии рубленых полуфабрикатов, целесообразность использования куриного мяса механической дообвалки и введение в рецептуру растительного сырья In article results of researches on improvement of technologies chopped semi-finished products, appropriateness of chicken meat to mechanical deboning and introduction into the recipe vegetable raw material |
|
Date |
2013-06-01T11:38:35Z
2013-06-01T11:38:35Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Хоменко, О. М. Удосконалення технології виробництва м’ясо-рослинних напівфабрикатів із курячого м’яса механічного до обвалювання / О. М. Хоменко, О. І. Гащук // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 79 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – Ч. 1. - С. 369-370.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8071 |
|
Language |
other
|
|