Запис Детальніше

Використання композиційних ароматизаторів із ефірних олій кропу та коріандру у виробництві особливих горілок

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання композиційних ароматизаторів із ефірних олій кропу та коріандру у виробництві особливих горілок
Использование композиционных ароматизаторов из эфирных масел укропа и кориандра в производстве водок особых
Use flavours from fennel and coriander essence oil by manufacture especial vodka
 
Creator Чепель, Н. В.
Чепель, Н. В.
Chepel, N.
 
Subject алкогольні напої
алкогольные напитки
alcoholic drinks
ефірні олії
эфирные масла
essence oils
особлива горілка
водка особенная
especial vodka
метод флейвора
метод флейвора
a method flavor
органолептичний профіль
органолептический профиль
an aroma profile
 
Description Випуск нових алкогольних брендів виробники пов’язують із розробкою нових міцних "фантазійних" напоїв з використанням джерел натурального аромату, зокрема ефірних олій. Враховуючи сучасні тенденції алкогольного ринку, було розроблено рецептуру особливої горілки "Капітан з застосуванням метода профілю флейвора. За цим методом побудовано органолептичний профіль алкогольного напою та визначено кількісні співвідношення інгредієнтів у рецептура, що відповідають профілю. Дослідження органолептичними і фізико-хімічними показниками даного напою до і після 6 місяців зберігання показали його гармонізацію як за ароматом, так і смаком.Выпуск новых алкогольных брендов производители подразумевают под разработкой новых «фантазийных» напитков с использованием источников натурального аромата, особенно эфирных масел. Учитывая современные тенденции алкогольного рынка, было разработано рецептуру водки особенной «Капитан» с использованием метода профиля флейвориста. За этим методом построено органолептический профиль алкогольного напитка и определено количественные соотношения ингредиентов в рецептуре, что отвечают профилю. Исследования органолептических и физико-химических показателей до и после 6 месяцев хранения показали его гармонизацию, как за ароматом, так и вкусом.Manufacturers understand release of new alcoholic trends under developed new strong drinks with use of sources of natural aroma and essence oils. Taking into account modern alcoholic lines, it has been developed a compounding of especial vodka "Captain". By working out the method flavor has been used. Behind this method it is constructed an aroma profile of an alcoholic drink and it is defined quantitative parities of components which answer an aroma profile. Research indicators of the given drink till 6 months of preservation have shown harmonization aroma and taste.
 
Date 2013-06-03T07:12:50Z
2013-06-03T07:12:50Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Чепель, Н. В. Використання композиційних ароматизаторів із ефірних олій кропу та коріандру у виробництві особливих горілок / Н. В. Чепель //Наукові праці НУХТ. – К. : НУХТ. – 2012.- № 42. – С. 117-121.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8073
 
Language uk_UK