Використання композиційних ароматизаторів із ефірних олій кропу та коріандру у виробництві особливих горілок
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання композиційних ароматизаторів із ефірних олій кропу та коріандру у виробництві особливих горілок
Использование композиционных ароматизаторов из эфирных масел укропа и кориандра в производстве водок особых Use flavours from fennel and coriander essence oil by manufacture especial vodka |
|
Creator |
Чепель, Н. В.
Чепель, Н. В. Chepel, N. |
|
Subject |
алкогольні напої
алкогольные напитки alcoholic drinks ефірні олії эфирные масла essence oils особлива горілка водка особенная especial vodka метод флейвора метод флейвора a method flavor органолептичний профіль органолептический профиль an aroma profile |
|
Description |
Випуск нових алкогольних брендів виробники пов’язують із розробкою нових міцних "фантазійних" напоїв з використанням джерел натурального аромату, зокрема ефірних олій. Враховуючи сучасні тенденції алкогольного ринку, було розроблено рецептуру особливої горілки "Капітан з застосуванням метода профілю флейвора. За цим методом побудовано органолептичний профіль алкогольного напою та визначено кількісні співвідношення інгредієнтів у рецептура, що відповідають профілю. Дослідження органолептичними і фізико-хімічними показниками даного напою до і після 6 місяців зберігання показали його гармонізацію як за ароматом, так і смаком.Выпуск новых алкогольных брендов производители подразумевают под разработкой новых «фантазийных» напитков с использованием источников натурального аромата, особенно эфирных масел. Учитывая современные тенденции алкогольного рынка, было разработано рецептуру водки особенной «Капитан» с использованием метода профиля флейвориста. За этим методом построено органолептический профиль алкогольного напитка и определено количественные соотношения ингредиентов в рецептуре, что отвечают профилю. Исследования органолептических и физико-химических показателей до и после 6 месяцев хранения показали его гармонизацию, как за ароматом, так и вкусом.Manufacturers understand release of new alcoholic trends under developed new strong drinks with use of sources of natural aroma and essence oils. Taking into account modern alcoholic lines, it has been developed a compounding of especial vodka "Captain". By working out the method flavor has been used. Behind this method it is constructed an aroma profile of an alcoholic drink and it is defined quantitative parities of components which answer an aroma profile. Research indicators of the given drink till 6 months of preservation have shown harmonization aroma and taste.
|
|
Date |
2013-06-03T07:12:50Z
2013-06-03T07:12:50Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Чепель, Н. В. Використання композиційних ароматизаторів із ефірних олій кропу та коріандру у виробництві особливих горілок / Н. В. Чепель //Наукові праці НУХТ. – К. : НУХТ. – 2012.- № 42. – С. 117-121.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8073 |
|
Language |
uk_UK
|
|