Запис Детальніше

Використання ароматизаторів у виробництві особливої горілки «Капітан»

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання ароматизаторів у виробництві особливої горілки «Капітан»
Использование ароматизаторов в производстве водки особой «Капитан»
Use flavors from essence oils by manufacture especial vodka «Captain»
 
Creator Чепель, Н. В.
Чепель, Н. В.
Chepel, N.
 
Subject алкогольні напої
алкогольные напитки
alcoholic drinks
ефірні олії
эфирные масла
essence oils
особлива горілка
водка особенная
especial vodka
метод флейвора
метод флейвора
a method flavor
органолептичний профіль
органолептический профиль
an aroma profile
 
Description Випуск нових алкогольних брендів виробники пов’язують із розробкою нових міцних "фантазійних" напоїв з використанням джерел натурального аромату, зокрема ефірних олій. Враховуючи сучасні тенденції алкогольного ринку, було розроблено рецептуру особливої горілки "Капітан" з застосуванням метода профілю флейвора. За цим методом побудовано органолептичний профіль алкогольного напою та визначено кількісні співвідношення інгредієнтів у рецептура, що відповідають профілю. Дослідження органолептичними і фізико-хімічними показниками даного напою до і після 6 місяців зберігання показали його гармонізацію як за ароматом, так і смаком.Выпуск новых алкогольных брендов производители ассоциируют с разработкой новых крепких напитков с использованием источников натурального аромата, особенно эфирных масел. Учитывая тенденции алкогольного рынка, была разработана рецептура водки особенной «Капитан» с использованием метода профиля флейвора. Этот метод предвидел построение органолептического профиля алкогольного напитка и определение количественных соотношений ингредиентов в рецептуре, что отвечала профилю. Исследования органолептических и физико-химических показателей данного напитка до и после шести месяцев хранения показали его гармонизацию аромата и вкуса.Manufacturers understand release of new alcoholic trends under developed new strong drinks with use of sources of natural aroma and essence oils. Taking into account modern alcoholic lines, it has been developed a compounding of especial vodka "Captain". By working out the method flavor has been used. Behind this method it is constructed an aroma profile of an alcoholic drink and it is defined quantitative parities of components which answer an aroma profile. Research indicators of the given drink till 6 months of preservation have shown harmonization aroma and taste.
 
Date 2013-06-04T06:40:17Z
2013-06-04T06:40:17Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Чепель, Н. В. Використання ароматизаторів у виробництві особливої горілки «Капітан» / Н. В. Чепель // Міжнар. наук.- практ. журнал «Товари і ринки».– 2012. – №1 (13). – С. 131-138.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8099
 
Language uk_UK