Використання нетрадиційної тонізуючої сировини для виробництва безалкогольних напоїв
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання нетрадиційної тонізуючої сировини для виробництва безалкогольних напоїв
Использование нетрадиционного тонизирующего сырья для производства безалкогольных напитков The use of alternative restorative materials for the production of soft drinks |
|
Creator |
Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н. Koshova, V. Фролова, Н. Е. Фролова, Н. Э. Frolova, N. Чепель, Н. В. Чепель, Н. В. Chepel, N. Дубіцька, Т. В. Дубицкая, Т. В. Dubеtskaya, T. |
|
Subject |
безалкогольний газований напій
безалкогольный напиток the nonalcoholic aerated drink екстракт зеленого чаю экстракт зеленого чая extract green to tea екстракт липи экстракт липы a linden extract цукровий сироп сахарный сироп a sugar syrup цукрозаміник стевія сахарозаменитель стевия extract of stevia |
|
Description |
В останній час в нашій країні для виробництва безалкогольних напоїв поряд з традиційними натуральними видами сировини широко застосовують нетрадиційні. На безалкогольному заводі “Росинка” було розроблено рецептуру нового середньо газованого напію з використанням екстрактів зеленого чаю та липи як основної сировини. Розроблений напій “Чайне диво” за своїми органолептичними і фізико-хімічними показниками не поступається тим безалкогольним напоям, що вже існують на ринку солодкої газованої води, виготовлений без консервантів і має стійкість понад 60 днів та може готуватись як на цукровому сиропі, так і на екстракті із стевії (стевіазиді).При производстве безалкогольных напитков наряду с традиционными натуральными видами сырья широко применяют нетрадиционные. На безалкогольном заводе "Росинка" был разработан рецептуру нового средне газированный напиток с использованием экстрактов зеленого чая и липы как основного сырья. Разработанный напиток "Чайное чудо" по своим органолептическим и физико-химическим показателям не уступает тем безалкогольным напиткам, которые уже существуют на рынке сладкой газировки, изготовленный без консервантов и обладает стойкостью более 60 дней и может готовиться как на сахарном сиропе, так и на экстракте из стевии (стевиазиди).Manufacture of soft drinks use nonconventional natural kinds of raw materials. At the compounding the new aerated drink is developed on the basis of extracts of green tea and lindens. The developed drink “Тhe tea miracle” does not concede a place to soft drinks which exist in the market of sweet soda water. This is made without preservatives and has firmness of 60 days, and also can be made both on the sugar syrup and on an extract of stevia.
|
|
Date |
2013-06-04T06:54:38Z
2013-06-04T06:54:38Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кошова, В. М. Використання нетрадиційної тонізуючої сировини для виробництва безалкогольних напоїв / В. М. Кошова, Н. Е. Фролова, Н. В. Чепель, Т. В. Дубіцька // Харчова і переробна промисловість. – 2009. – № 9-10. – С. 29-30.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8102 |
|
Language |
uk_UK
|
|