Запис Детальніше

Використання нетрадиційної тонізуючої сировини для виробництва безалкогольних напоїв

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання нетрадиційної тонізуючої сировини для виробництва безалкогольних напоїв
Использование нетрадиционного тонизирующего сырья для производства безалкогольных напитков
The use of alternative restorative materials for the production of soft drinks
 
Creator Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н.
Koshova, V.
Фролова, Н. Е.
Фролова, Н. Э.
Frolova, N.
Чепель, Н. В.
Чепель, Н. В.
Chepel, N.
Дубіцька, Т. В.
Дубицкая, Т. В.
Dubеtskaya, T.
 
Subject безалкогольний газований напій
безалкогольный напиток
the nonalcoholic aerated drink
екстракт зеленого чаю
экстракт зеленого чая
extract green to tea
екстракт липи
экстракт липы
a linden extract
цукровий сироп
сахарный сироп
a sugar syrup
цукрозаміник стевія
сахарозаменитель стевия
extract of stevia
 
Description В останній час в нашій країні для виробництва безалкогольних напоїв поряд з традиційними натуральними видами сировини широко застосовують нетрадиційні. На безалкогольному заводі “Росинка” було розроблено рецептуру нового середньо газованого напію з використанням екстрактів зеленого чаю та липи як основної сировини. Розроблений напій “Чайне диво” за своїми органолептичними і фізико-хімічними показниками не поступається тим безалкогольним напоям, що вже існують на ринку солодкої газованої води, виготовлений без консервантів і має стійкість понад 60 днів та може готуватись як на цукровому сиропі, так і на екстракті із стевії (стевіазиді).При производстве безалкогольных напитков наряду с традиционными натуральными видами сырья широко применяют нетрадиционные. На безалкогольном заводе "Росинка" был разработан рецептуру нового средне газированный напиток с использованием экстрактов зеленого чая и липы как основного сырья. Разработанный напиток "Чайное чудо" по своим органолептическим и физико-химическим показателям не уступает тем безалкогольным напиткам, которые уже существуют на рынке сладкой газировки, изготовленный без консервантов и обладает стойкостью более 60 дней и может готовиться как на сахарном сиропе, так и на экстракте из стевии (стевиазиди).Manufacture of soft drinks use nonconventional natural kinds of raw materials. At the compounding the new aerated drink is developed on the basis of extracts of green tea and lindens. The developed drink “Тhe tea miracle” does not concede a place to soft drinks which exist in the market of sweet soda water. This is made without preservatives and has firmness of 60 days, and also can be made both on the sugar syrup and on an extract of stevia.
 
Date 2013-06-04T06:54:38Z
2013-06-04T06:54:38Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Кошова, В. М. Використання нетрадиційної тонізуючої сировини для виробництва безалкогольних напоїв / В. М. Кошова, Н. Е. Фролова, Н. В. Чепель, Т. В. Дубіцька // Харчова і переробна промисловість. – 2009. – № 9-10. – С. 29-30.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8102
 
Language uk_UK