Запис Детальніше

Зміна працездатності білих щурів, що вживали сироватку молочну, оброблену електроіскровими розрядами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зміна працездатності білих щурів, що вживали сироватку молочну, оброблену електроіскровими розрядами
Изменение работоспособности белых крыс, употреблявших сыворотку молочную, обработанную электроискровыми разрядами
Changeinworking capacity of white rats that consumed whey, processed with electrical spark discharges
 
Creator Чернюшок, О. А.
Чернюшок, О. А.
Chernyushok, O.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Kochubey-Lytvynenko, O.
Киричок, Л. М.
Киричок, Л. М.
Kyrychok, L.
Василів, В. П.
Васылив, В. П.
Vasyliv, V.
 
Subject сироватка молочна
електроіскрові розряди
білі щури
працездатність
сыворотка молочная
электроискровые разряды
белые крысы
работоспособность
milk whey
electrical spark discharges
white rats
working capacity
 
Description Досліджено впливсироватки молочної, що підлягала дії електроіскровихрозрядів, на працездатність білих щурів.Працездатність вивчали за загальноприйнятою методикою в умовах статичних навантажень. Критерієм фізіологічної активності сироватки була зміна адаптогенних показників тварин щодо рівня їх працездатності.
Исследовано влияние сыворотки творожной, обработанной электроискровыми разрядами, на работоспособность белых крыс. Работоспособность изучали по общепринятой методике в условиях статических нагрузок. Критерием физиологической активности сыворотки было изменение адаптогенных показателей животных по уровню их работоспособности.
One researched an influence of milk whey processed with electrical spark discharges on working capacity of white rats. The working capacity was studied by conventional methods under static loads. The criterion of physiological activity of milk whey was a change in adaptogenic indicators of the animals based on the level of their working capacity.
 
Date 2013-06-04T08:55:57Z
2013-06-04T08:55:57Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Чернюшок, О. А. Зміна працездатності білих щурів, що вживали сироватку молочну, оброблену електроіскровими розрядами / О. А. Чернюшок, О. В. Кочубей-Литвиненко, Л. М.Киричок, В. П. Василів // ІІI міжнародна наук.-практ. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів : тези доп. – 2013. – с. 296.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8127
 
Language other