Запис Детальніше

Розширення асортименту мясо-рослинних напівфабрикатів на основі курячого м’яса механічного дообвалювання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розширення асортименту мясо-рослинних напівфабрикатів на основі курячого м’яса механічного дообвалювання
Расширение ассортимента мясорастительных полуфабрикатов на основе куриного мяса механической до обвалки
Expansion of the assortment of meat-vegetable semi-finished products the basis of mechanically deboned chicken meat
 
Creator Хоменко, О. М.
Гащук, О. І.
Хоменко, О. М.
Гащук, А. И.
Homenko, O. M.
Haschuk, O.
 
Subject м'ясо-рослинні напівфабрикати
м'ясо птиці механічної до обвалювання
рослинна сировина
мясо-растительные полуфабрикаты
мясо птицы механической до обвалки
растительное сырье
meat and vegetable semi-finished products
poultry meat to mechanical deboning
plant raw material
 
Description У статті наведено результати досліджень удосконалення технології січених напівфабрикатів та доцільність використання курячого м’яса механічного дообвалювання і введення в рецептуру рослинної сировини.
В статье приведены результаты исследований по совершенствованию технологии рубленых полуфабрикатов, целесообразность использования куриного мяса механической дообвалки и введение в рецептуру растительного сырья.
In article results of researches on improvement of technologies chopped semi-finished products, appropriateness of chicken meat to mechanical deboning and introduction into the recipe vegetable raw material.
 
Date 2013-06-04T10:19:09Z
2013-06-04T10:19:09Z
2013
 
Identifier Хоменко, О. М. Розширення асортименту мясо-рослинних напівфабрикатів на основі курячого м’яса механічного дообвалювання / О. М. Хоменко, О. І. Гащук // Збірник праць за підсумками ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства» Національний університет біоресурсів і природокористування України. – Київ, 2013. - С. 227-228.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8148
 
Language other