Запис Детальніше

Ферментування рибного фаршу з товстолобу білого

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ферментування рибного фаршу з товстолобу білого
Ферментация рыбного фарша с толстолоба белого
Fermentation of minced fish carp white
 
Creator Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В.
Peshuk, L.
 
Subject товстолоб
фарш
ферментний препарат
ферментування
гідроліз білків
толстолоб
фарш
ферментный препарат
ферментация
гидролиз белков
carp
stuffing
enzymes
fermentation
hydrolysis of proteins
 
Description У статті наведено встановлені раціональні режими ферментолізу фаршу з товстолобу ферментним препаратом. Вивчено вплив температури та тривалості процесу на ефективність ферментування рибної сировини прісноводного походження.
В статье приведены установленные рациональные режимы ферментолизу фарша из толстолоба ферментным препаратом. Изучено влияние температуры и продолжительности процесса на эффективность ферментации рыбного сырья пресноводного происхождения.
The article presents a rational set modes fermentolizu minced carp enzymes. Influence of temperature and duration of fermentation on the efficiency of raw freshwater fish origin.
 
Date 2013-06-04T10:17:56Z
2013-06-04T10:17:56Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Пешук, Л. В. Ферментування рибного фаршу з товстолобу білого / Л. В. Пешук // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 2. - С. 10-13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8147
 
Language other