Ферментування рибного фаршу з товстолобу білого
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ферментування рибного фаршу з товстолобу білого
Ферментация рыбного фарша с толстолоба белого Fermentation of minced fish carp white |
|
Creator |
Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В. Peshuk, L. |
|
Subject |
товстолоб
фарш ферментний препарат ферментування гідроліз білків толстолоб фарш ферментный препарат ферментация гидролиз белков carp stuffing enzymes fermentation hydrolysis of proteins |
|
Description |
У статті наведено встановлені раціональні режими ферментолізу фаршу з товстолобу ферментним препаратом. Вивчено вплив температури та тривалості процесу на ефективність ферментування рибної сировини прісноводного походження. В статье приведены установленные рациональные режимы ферментолизу фарша из толстолоба ферментным препаратом. Изучено влияние температуры и продолжительности процесса на эффективность ферментации рыбного сырья пресноводного происхождения. The article presents a rational set modes fermentolizu minced carp enzymes. Influence of temperature and duration of fermentation on the efficiency of raw freshwater fish origin. |
|
Date |
2013-06-04T10:17:56Z
2013-06-04T10:17:56Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пешук, Л. В. Ферментування рибного фаршу з товстолобу білого / Л. В. Пешук // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 2. - С. 10-13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8147 |
|
Language |
other
|
|