Синбіотики у технології ферментованого рибного фаршу
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Синбіотики у технології ферментованого рибного фаршу
Синбиотики в технологии ферментированного рыбного фарша Synbiotics in technology fermented fish mince |
|
Creator |
Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В. Peshuk, L. |
|
Subject |
товстолоб
фарш ферментування пробіотик пребіотик синбіотик толстолоб фарш ферментации пробиотик пребиотик синбиотики carp stuffing fermentation probiotics prebiotics synbiotics |
|
Description |
У статті наведено встановлена доцільність одночасного застосування про- і пребіотиків у процесі автолітичної деградації білків подрібненої рибної сировини. Залежно від тривалості процесу встановлено значення pH, ступінь гідролізу білків, кількість азоту летких основ фаршу з товстолоба, інокульованого культурою Bacillus coagulans. В статье приведены установлена целесообразность одновременного применения про- и пребиотиков в процессе автолитичнои деградации белков измельченной рыбного сырья. В зависимости от длительности процесса установлено значение pH, степень гидролиза белков, количество азота летучих оснований фарша из толстолоба инокулированного культурой Bacillus coagulans. The article presents a set of simultaneous feasibility of applying the pro-and prebiotics in the process of protein degradation avtolitychnoyi chopped raw fish. Depending on the duration of the set pH, the degree of hydrolysis of proteins, the amount of volatile nitrogen bases minced carp, inoculated culture of Bacillus coagulans. |
|
Date |
2013-06-04T10:23:28Z
2013-06-04T10:23:28Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пешук, Л. В. Синбіотики у технології ферментованого рибного фаршу / Л. В. Пешук // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 2. - С. 28-31.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8150 |
|
Language |
other
|
|