Запис Детальніше

Синбіотики у технології ферментованого рибного фаршу

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Синбіотики у технології ферментованого рибного фаршу
Синбиотики в технологии ферментированного рыбного фарша
Synbiotics in technology fermented fish mince
 
Creator Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В.
Peshuk, L.
 
Subject товстолоб
фарш
ферментування
пробіотик
пребіотик
синбіотик
толстолоб
фарш
ферментации
пробиотик
пребиотик
синбиотики
carp
stuffing
fermentation
probiotics
prebiotics
synbiotics
 
Description У статті наведено встановлена доцільність одночасного застосування про- і пребіотиків у процесі автолітичної деградації білків подрібненої рибної сировини. Залежно від тривалості процесу встановлено значення pH, ступінь гідролізу білків, кількість азоту летких основ фаршу з товстолоба, інокульованого культурою Bacillus coagulans.
В статье приведены установлена целесообразность одновременного применения про- и пребиотиков в процессе автолитичнои деградации белков измельченной рыбного сырья. В зависимости от длительности процесса установлено значение pH, степень гидролиза белков, количество азота летучих оснований фарша из толстолоба инокулированного культурой Bacillus coagulans.
The article presents a set of simultaneous feasibility of applying the pro-and prebiotics in the process of protein degradation avtolitychnoyi chopped raw fish. Depending on the duration of the set pH, the degree of hydrolysis of proteins, the amount of volatile nitrogen bases minced carp, inoculated culture of Bacillus coagulans.
 
Date 2013-06-04T10:23:28Z
2013-06-04T10:23:28Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Пешук, Л. В. Синбіотики у технології ферментованого рибного фаршу / Л. В. Пешук // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 2. - С. 28-31.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8150
 
Language other