Запис Детальніше

Гендерний аспект у художньому англомовному ХХ ст. (на матеріалі романів М. Мітчел "Gone with the wind" та Дж. Голсуорсі "The forsyte saga")

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Гендерний аспект у художньому англомовному ХХ ст. (на матеріалі романів М. Мітчел "Gone with the wind" та Дж. Голсуорсі "The forsyte saga")
 
Creator Кобякова, Ірина Карпівна
Кобякова, Ирина Карповна
Kobiakova, Iryna Karpivna
 
Subject художній дискурс
художественный дискурс
artistic discourse
гендерні дослідження
гендерные исследования
gender studies
 
Description Гендерні дослідження у художньому дискурсі є досить перспективною та актуальною областю для проведення досліджень, так як вона знаходиться в процесі розвитку та інституціоналізації та фокусується на мовній поведінці людини, яку розглядає як результат соціокультурної свідомості мовця.
 
Publisher Сумський державний університет
 
Date 2013-06-05T14:38:12Z
2013-06-05T14:38:12Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Кобякова, І.К. Гендерний аспект у художньому англомовному ХХ ст. (на матеріалі романів М. Мітчел "Gone with the wind" та Дж. Голсуорсі "The forsyte saga") [Текст] / І.К. Кобякова, Ю.О. Гончарова // Соціально-гуманітарні аспекти розвитку сучасного суспільства : матеріали Всеукраїнської наукової конференції викладачів, аспірантів, співробітників та студентів факультету іноземної філології та соціальних комунікацій, м. Суми, 19-20 квітня 2013 р. / Відп. за вип. В.В. Опанасюк. — Суми : СумДУ, 2013. — Ч.1. — С. 20.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/30695
 
Language uk