Запис Детальніше

Використання модифікованих крохмалів в технологіях кисломолочних напоїв

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання модифікованих крохмалів в технологіях кисломолочних напоїв
Использование модифицированных крахмалов в технологиях кисломолочных напитков
The use of modified starches in the technologies of fermented milk drinks
 
Creator Кочубей, О. В.
Кочубей, О. В.
Kochubey, O.
Ющенко, Н. М.
Ющенко, Н. М.
Yuschenko, N.
Дідух, Т. А.
Дидух, Т. А.
Didukh, T.
 
Subject кисломолочні напої
напої на основі сироватки
модифіковані крохмалі
динамічна в’язкість
температура
напитки на основе сыворотки
модифицированные крахмалы
динамическая вязкость
температура
кисломолочные напитки
fermented milk drinks
whey-based drinks
modified starches
dynamic viscosity
temperature
 
Description Наведено класифікацію модифікованих крохмалів, складену за різними ознаками: характером його структурних перетворень; способом отримання та використаними при цьому реагентами і матеріалами.
Вивчена можливість використання модифікованих крохмалів вітчизняного виробництва в технологіях кисломолочних напоїв та напоїв на основі молочної сироватки.
Досліджено показник динамічної в’язкості клейстерів різних модифікованих крохмалів вітчизняного виробництва. Рекомендовано температуру теплового оброблення розчинів крохмалів.
Приведена классификация модифицированных крахмалов, составленная по различным признакам: по характеру его структурных преобразований, способом получения и использованными при этом реагентами и материалами.
Изучена возможность использования модифицированных крахмалов отечественного производства в технологиях кисломолочных напитков и напитков на основе молочной сыворотки.
Исследованы показатель динамической вязкости клейстера различных модифицированных крахмалов отечественного производства. Рекомендована температура тепловой обработки растворов крахмалов.
One presented a classification of modified starches prepared based on the following criteria: structural changes, production process and usage of reagents and materials herein.
It was studied an application potential of modified starches domestically produced in the technologies of fermented milk drinks and whey-based drinks.
One researched a dynamic viscosity of a paste for different modified starches produced domestically. Recommended temperature of heat treatment for starch solutions is also presented.
 
Date 2013-06-05T07:39:20Z
2013-06-05T07:39:20Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Кочубей, О. В. Використання модифікованих крохмалів в технологіях кисломолочних напоїв / О. В. Кочубей, Н. М. Ющенко, Т. А. Дідух // Продукты & ингредиенты. – 2007. - № 1. – С. 57-58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8158
 
Language other