Запис Детальніше

Особливості культивування дріжджів на винному середовищі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості культивування дріжджів на винному середовищі
Особенности культивирования дрожжей на винной среде
Features of yeast cultivation in wine environment
 
Creator Ковальов, М. М.
Подгорський, В. А.
Гавриленко, М. М.
Сумневич, В. Г.
Домарецький, В. А.
Гречко, Н. Я.
Ковалев, Н. Н.
Подгорский, В. А.
Гавриленко, М. Н.
Сумневич, В. Г.
Домарецкий, В. А.
Гречко, Н. Я.
Kovelev, N.
Pidhorskyy, V. A.
Gavrulenko, M.
Sumnevich, V.
Domareckij, V.
Grechko, N.
 
Subject дріжджі
виноматеріал
культивування
біомаса
цукроза
ферментатор
приріст дріжджів
дрожжи
виноматериал
культивирование
биомасса
сахароза
ферментатор
прирост дрожжей
yeast
winematerial
cultivation
biomass
sucrose
fermenter
growth of yeast
 
Description Дріжджі на винному середовищі вирощують з метою подальшого використання у вторинному бродінні вина. При цьому температура бродіння складає 10-12 0С, тиск становить 350-500 кПа, концентрація спирту – 10-12,5 % об.Дрожжи на винной среде выращивают с целью дальнейшего использования во вторичном брожении вина. При этом температура брожения составляет 10-12 0С, давление доходит до 350-500 кПа, концентрация спирта - 10-12,5% об.Yeasts are growing in the wine environment for continuing use in the secondary fermentation of wine. Thus the fermentation temperature is 10-12 0C, the pressure reaches 350-500 kPa, alcohol concentration - about 10-12,5%.
 
Date 2013-06-06T11:15:59Z
2013-06-06T11:15:59Z
2000
 
Type Article
 
Identifier Особливості культивування дріжджів на винному середовищі / М. М. Ковальов, В. А. Подгорський, М. М. Гавриленко, В. Г. Сумневич, В. А. Домарецький, Н. Я. Гречко // Харчова і переробна промисловість. – 2000. - № 4. – С. 28-29.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8183
 
Language other