Особливості культивування дріжджів на винному середовищі
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості культивування дріжджів на винному середовищі
Особенности культивирования дрожжей на винной среде Features of yeast cultivation in wine environment |
|
Creator |
Ковальов, М. М.
Подгорський, В. А. Гавриленко, М. М. Сумневич, В. Г. Домарецький, В. А. Гречко, Н. Я. Ковалев, Н. Н. Подгорский, В. А. Гавриленко, М. Н. Сумневич, В. Г. Домарецкий, В. А. Гречко, Н. Я. Kovelev, N. Pidhorskyy, V. A. Gavrulenko, M. Sumnevich, V. Domareckij, V. Grechko, N. |
|
Subject |
дріжджі
виноматеріал культивування біомаса цукроза ферментатор приріст дріжджів дрожжи виноматериал культивирование биомасса сахароза ферментатор прирост дрожжей yeast winematerial cultivation biomass sucrose fermenter growth of yeast |
|
Description |
Дріжджі на винному середовищі вирощують з метою подальшого використання у вторинному бродінні вина. При цьому температура бродіння складає 10-12 0С, тиск становить 350-500 кПа, концентрація спирту – 10-12,5 % об.Дрожжи на винной среде выращивают с целью дальнейшего использования во вторичном брожении вина. При этом температура брожения составляет 10-12 0С, давление доходит до 350-500 кПа, концентрация спирта - 10-12,5% об.Yeasts are growing in the wine environment for continuing use in the secondary fermentation of wine. Thus the fermentation temperature is 10-12 0C, the pressure reaches 350-500 kPa, alcohol concentration - about 10-12,5%.
|
|
Date |
2013-06-06T11:15:59Z
2013-06-06T11:15:59Z 2000 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Особливості культивування дріжджів на винному середовищі / М. М. Ковальов, В. А. Подгорський, М. М. Гавриленко, В. Г. Сумневич, В. А. Домарецький, Н. Я. Гречко // Харчова і переробна промисловість. – 2000. - № 4. – С. 28-29.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8183 |
|
Language |
other
|
|